۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد:

۷۲ بیمار کرونایی یزد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند

۷۲ بیمار کرونایی یزد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند

یزدـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از بستری شدن ۷۲ بیمار مشکوک به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه یزد خبر داد.

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش آمار بستری های مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان خبر داد و اظهار داشت: هم اکنون ۳۷۳ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند.

وی ادامه داد: از این تعداد ۷۲ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد عنون کرد: در شبانه روز گذشته ۱۱۵ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد پذیرش شدند.

نوری شادکام بیان کرد: در حال حاضر شهرستان یزد در وضعیت قرمز، شهرستان های اشکذر، اردکان و بهاباد در وضعیت زرد، سایر شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

کد خبر 5244360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha