پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۲

دادستان نظرآباد خبر داد؛

آزادسازی ۱۴۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته نظرآباد

آزادسازی ۱۴۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته نظرآباد

نظرآباد - دادستان عمومی و انقلاب نظرآباد از آزادسازی ۱۴۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سامان قاضی‌زاده ظهر یکشنبه با اشاره به آزادسازی اراضی تغییر کاربری یافته شهرستان نظرآباد اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییر کاربری‌های دادگستری استان البرز، ۱۴۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری غیرمجاز این حوزه قضائی در محدوده روستاهای «نظرآباد کوچک» و «حسن آباد مجد» آزادسازی شد.

وی افزود: در این عملیات تعداد ۵۸۰ مورد حصارکشی، ۲۰ بنای مسقف و غیر مسقف در حال ساخت، محوطه سازی و جدول گذاری و آلاچیق و خیابان کشی، ۳۲ مورد استخر تفریحی بتنی و تعدادی ملک که در حال تفکیک و قطعه بندی به صورت شبانه برای ایجاد شهرک بود آزادسازی شد.

دادستان عمومی و انقلاب نظرآباد، ارزش اراضی آزادسازی شده را بیش از هزار میلیارد ریال اعلام کرد و متذکر شد: این اقدامات با توجه به ورود جدی دادستانی و به منظور احقاق حقوق عامه با قدرت ادامه خواهد داشت.

کد خبر 5265344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha