۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۲۱

شهردار اصفهان:

اشیای تاریخی اصفهان در انبارها خاک می‌خورد

اشیای تاریخی اصفهان در انبارها خاک می‌خورد

اصفهان - شهردار اصفهان گفت: در حال حاضر برخی از اشیای قیمتی در انبارهای میراث فرهنگی و شهرداری در حال از بین رفتن است و در این راستا باید با احداث یک موزه از این اشیا مراقبت ویژه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جریان سفر دو روزه خود به اصفهان، صبح امروز (جمعه) جلسه‌ای مشترک با حضور اعضای شورای شهر و شهردار اصفهان برگزار و درباره مسائل کلان اصفهان از جمله فرونشست زمین و میراث فرهنگی گفت‌وگو کردند.

علی قاسم زاده صبح در این نشست مشترک اظهار داشت: فرونشست اصفهان نیازمند یک اقدام عاجل است، یعنی باید باید یک ستاد شامل وزارت مسکن، وزارت نیرو و وزارت میراث فرهنگی تشکیل شود تا با ارائه راهکارها از این بحران جلوگیری و از ابنیه محافظت شود.

شهردار اصفهان افزود: متأسفانه مسائل زیست محیطی جدی گرفته نشده است و قطعاً با تشکیل کارگروه تخصصی اقدامات اساسی در این راستا انجام می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به ضعف اصفهان در حوزه موزه‌داری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برخی از اشیاع قیمتی در انبارهای میراث فرهنگی و شهرداری در حال از بین رفتن است و در این راستا باید با احداث یک موزه از این اشیاع مراقبت ویژه شود.

کد خبر 5355476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha