پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۴۰۰، ۹:۵۰

معاون استاندار همدان:

نان در همدان گران شد

نان در همدان گران شد

همدان- معاون امور اقتصادی استاندار همدان گفت: نرخ نان در همدان از صبح امروز شنبه ۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش قیمت دارد.

ظاهر پورمجاهد در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه نان در همدان از امروز صبح ۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش قیمت خواهد داشت، اظهار کرد: نان لواش یارانه‌ای با وزن چانه ۱۶۰ گرم و وزن نان ۱۱۰ گرمی، ۳۰۰ تومان بود که با این افزایش قیمت به ۴۵۰ تومان خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه نان سنگک ماشینی و سنتی یارانه‌ای نوع یک که هزار تومان بود، ۱,۶۰۰ تومان شد، گفت: وزن چانه آن ۶۵۰ گرم و وزن نان آن برابر ۴۵۰ گرم است.

معاون امور اقتصادی استاندار همدان ادامه داد: قیمت نان سنگک ماشینی و سنتی یارانه‌ای نوع دو که ۱,۳۰۰ تومان بود، با وزن نان ۴۵۰ گرمی به ۲,۰۰۰ تومان رسیده است.

پورمجاهد با اشاره به اینکه قیمت نان بربری یارانه‌ای نوع یک با ۵۱۰ گرم چانه و وزن ۴۱۰ گرم به ۱,۲۰۰ تومان رسید، اظهار کرد: نان بربری یارانه‌ای نوع دو نیز به قیمت ۱,۶۰۰ تومان رسید.

این مسئول با بیان اینکه قیمت نان تافتون یا لواش محلی نوع یک با ۲۸۰ گرم چانه و ۲۲۰ گرم وزن نان به ۷۵۰ تومان رسید، گفت: قیمت نان تافتون یا لواش محلی نوع دو نیز ۹۰۰ تومان است.

وی ادامه داد: برای این نان‌ها در صورتی که بخواهند افزودنی مانند کنجد اضافه کنند، به ازای هر ۱۰ گرم کنجد ۵۰۰ تومان و در صورت دو رو شدن آن ۱,۰۰۰ تومان به قیمت نان سنگک اضافه می‌شود.

پورمجاهد با بیان این موضوع اظهار کرد: اکیپ‌هایی از طرف فرمانداری، اتاق اصناف و اتحادیه بر قیمت نان نظارت می‌کنند.

معاون امور اقتصادی استاندار همدان در پاسخ به اینکه بحث کیفیت نان همدان که بسیار مورد سوال است، به کجا خواهد رسید و آیا نظارت‌ها به این سمت و سو خواهد رفت یا خیر؟ خاطرنشان کرد: در سطح کشوری کیفیت نان همدان در سطح پنجم قرار دارد اما بحث آرد، بحث گندم و آموزش نانوایان نیز در این بین مطرح است.

معاون امور اقتصادی استاندار همدان در پایان این گفتگو مطرح کرد: امیدواریم با بحث افزایش قیمت، بحث کیفیت نان همدان نیز مناسب پیش رود.

کد خبر 5361450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • داک IR ۱۵:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
      0 0
      خدارو شکر که دیگه چیز ارزان نداریم
    • IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۲
      0 1
      هههههه چه مملکت ارزانی داریم .