۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱

سرپرست فرمانداری قرچک:

نیازسنجی با استفاده از تمام ظرفیت ها در قرچک ضروری است

 نیازسنجی با استفاده از تمام ظرفیت ها در قرچک ضروری است

قرچک- سرپرست فرمانداری قرچک گفت: نیازسنجی با استفاده از تمام ظرفیت ها در قرچک ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فاتحی‎نژاد عصر یکشنبه در مراسم معارفه خود که با حضور محسن منصوری، استاندار تهران برگزار شد اظهار داشت: علاقه دارم که تمام مسئولان این دیار، خود را نوکر مردم بدانند و مردم را تکریم کنند؛ وظیفه مسئولان حتی در موارد خارج از حیطه اختیاراتشان این است که مردم را تکریم کنند و با احترام به خواسته‌ها و مطلباتشان بپردازند.

وی افزود: علیرغم پیشرفت‌های خوبی که در قرچک در تمام ادوار بوده، با توجه به ظرفیت‌های مطلوب شهرستان، باید با مدد گرفتن از سرمایه‌های معنوی مانند شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان، از سرمایه‌های انسانی جوان و انقلابی، ظرفیت‌های ذاتی و طبیعی، جغرافیایی، تمدن کهن و تاریخی شهرستان، نزدیکی و همجواری با پایتخت و شهرستان بزرگ ورامین و… برای پیشرفت بیشتر، تلاش و همت بیشتری کرد.

سرپرست فرمانداری قرچک بیان داشت: باید با استفاده از ظرفیت چشمگیر افراد باتجربه، نقادان، نخبگان، فعالان اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و… اول برای شهرستان قرچک نیازسنجی در همه ابعاد کنیم تا اقدام‌های گذشته تکمیل و بعد نیازهای آینده طراحی شود و با کمک و همیاری دولت و مردم ازجمله مؤسسات و نهادهای مردمی و غیردولتی، گام‌های اساسی برداریم.

کد خبر 5429414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha