به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا رضایی صبح سه شنبه در نشست با اعضای ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی خراسان جنوبی اظهار کرد: تا به امروز از تعطیلات نوروزی در پنج فقره تصادف برون شهری ۶ نفر در محورهای خراسان جنوبی جان خود را از دست دادهاند.
رئیس پلیس راه خراسانجنوبی بیانکرد: اولین تصادف برخورد یک دستگاه سواری در محور طبس – بشرویه در تاریخ ۲۵ اسفند و تصادف بعدی در تاریخ سوم فروردین در محور در محور بشرویه به سمت عشق آباد بوده است که در این تصادف دو نفر فوت کردهاند.
رضایی با بیان اینکه در تاریخ سوم فروردین ماه نیز یک تصادف منجر به فوت دیگری داشتیم افزود: متأسفانه در تاریخ ۶ فروردین تصادف منجر به فوت دیگری داشتهایم که این تصادف در یک جاده روستایی بر اثر برخورد یک دستگاه تیبا با موتورسیکلت رخ داده است.
وی یادآور شد: یک تصادف نیز صبح امروز نهم فروردین ماه داشتهایم که یک هموطن از چابهار به سمت مشهد سفر داشته است که در ۶۶ کیلومتری محور نهبندان تصادف کرده و جان خود را از دست داده است.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد متوفیان غیر بومی و ۴۰ درصد بومی بودهاند، گفت: مجروحین تصادفات نیز ۵۵ درصد غیر بومی و ۴۵ درصد بومی بودهاند.
رضایی با اشاره به اینکه ۶۱۹ خودرویی که دو تخلف حادثه ساز داشتهاند، توقیف کرده و آموزش دادهایم، گفت: سرعت و سبقت غیر مجاز، صحبت با تلفن همراه از مهمترین علل تصادفات است.
وی یادآور شد: در ۱۱ روستای پرجمعیت حاشیه شهرها نیز در روزهای انتهایی سال گذشته آموزشهای ترافیکی داده شده است تا أن شاء الله شاهد حوادث تلخ کمتری باشیم.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی نسبت به افزایش حجم ترافیک در روزهای پایانی تعطیلات هشدار داد.
نظر شما