به گزارش خبرنگار مهر، زهره آثاری ظهر دوشنبه در دومین جلسه ستاد استانی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در سالن شهدای دولت برگزار گردید، اظهار کرد: البرز به عنوان سومین استان، ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در تاریخ ۲۸/۰۲/۱۴۰۱ تشکیل داد.
وی افزود: وظایف این ستاد انجام هماهنگی و تقویت همکاریهای متقابل میان دستگاهها و سازمانها و نهادهای ذیربط و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیتهای آنها جهت اجرای سیاستهای کلی خانواده و جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری است.
آثاری با بیان اینکه خانواده به منزله اصلیترین نهاد اجتماعی و تأمین کننده نیازهای اساسی انسان است، تصریح کرد: این نهاد نقش بی بدیلی در پرورش نسل و انتقال و بازتولید فرهنگ دارد.
وی گفت: پیوستگی متقابل خانواده و حیات اجتماعی موجب تغییر و تحوال ساختاری و کارکردی در سطح خانواده و جامعه میگردد.
وی با بیان اینکه رشد و یا کاهش فرزندآوری از مباحث مهم جمعیتی بوده و در برنامه ریزی برای توسعهی ملی به عنوان مبنای محاسبات در نظر گرفته میشود، افزود: اسناد بالادستی و قوانین و مقررات، نقشه راهی است که ارکان حکومت در راستای تحقق آن کوشش میکند.
سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری البرز گفت: قانون اساسی، سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، مصوبات مجلس شورای اسلامی، نگاه ویژه ای بر تحکیم خانواده و پویایی و بالندگی جمعیت دارند.
وی گفت: تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راستای منوبات مقام معظم رهبری بوده است.
وی تصریح کرد: در راستای حسن اجرای قانون مذکور و برنامه ریزی و زمینه سازی جهت اجرای اسناد بالادستی در حوزه زنان و خانواده و با عنایت به بند پ ماده ۱ این قانون "ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" در استان تشکیل شد.
گفتنی است مسائل مطروحه در این جلسه تبیین شرایط بحرانی کشور و ضرورت اهتمام ویژه پیرامون تسهیل ازدواج جوانان، جوانی جمعیت و فرزندآوری، بررسی اقدامات صورت گرفته حوزه زنان و خانواده استان در حوزه جمعیت، بررسی روند اجرای قانون مذکور در دستگاههای اجرایی استان، بررسی گزارشات واصله از سامانه جمعیت دفتر امور زنان و خانواده استانداری و حل مسائل و مشکلات مرتبط با مرکز دولتی درمان ناباروری استان بود.
نظر شما