۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱

سردار پاکپور مطرح کرد؛

تداوم مقابله با گروهک‌های تجزیه‌طلب

تداوم مقابله با گروهک‌های تجزیه‌طلب

فرمانده نیروی زمینی سپاه از تقویت یگان‌های این نیرو برای جلوگیری از نفوذ تیم‌های تروریستی وابسته به گروهک‌های تجزیه طلب مستقر در اقلیم شمال عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه از استقرار یگان‌های زرهی و نیرو مخصوص نزسا در نوار مرزی غرب و شمالغرب کشور خبر داد و اظهار داشت: به دنبال تحرکات اشرار و گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب ضد ایرانی در شمال غرب کشور و ایجاد شرارت و ناامنی در برخی مناطق، نیروی زمینی سپاه با تقویت نیروهای خودی در محدوده نوار مرزی استان‌های غرب و شمالغرب کشور و بهره گیری از همکاری مردم غیور بومی به مقابله قاطعانه با عوامل ناامنی در منطقه می‌پردازد.

سردار پاکپور با بیان اینکه هم اکنون برخی یگان‌های زرهی و نیرو مخصوص نزسا در حال عزیمت به استان‌های مرزی غرب و شمالغرب کشور هستند، تصریح کرد: این اقدام نیروی زمینی سپاه به منظور تقویت یگان‌های مستقر در مرز و جلوگیری از نفوذ تیم‌های تروریستی وابسته به گروهک‌های تجزیه طلب مستقر در اقلیم شمال عراق و همچنین جلوگیری از قاچاق سلاح به داخل کشور صورت گرفته است.

کد خبر 5639669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۷:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۴
      0 0
      سرداران جان فکر نمیکنی که این کارو میبایست زودتر انجام می‌دادید تاشاید اینهمه ضربه نمیخوردیم
    • IR ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
      0 0
      با قدرت تمام یک دل و یک صدا تحت امر امام خامنه ای 🌹 زیر لوای قرآن برای نابودی آمریکا و اسرائیل در تمامی کره زمین. مانند آتش سوزان 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🖕🖕