پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۹

معاون اول رئیس جمهور:

تیم اقتصادی دولت برنامه‌ریزی مدونی برای معیشت مردم آغاز کرده است

تیم اقتصادی دولت برنامه‌ریزی مدونی برای معیشت مردم آغاز کرده است

اهواز - معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تیم اقتصادی دولت سیزدهم برنامه‌ریزی مدون و زمانبندی شده ای برای مهار تورم و رفع مشکلات معیشتی مردم در سال جاری آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر در جریان سفر به خوزستان در جمع خبرنگاران با اشاره با نامگذاری سال جدید با عنوان «مهار تورم، رشد تولید» از سوی مقام معظم رهبری، تأکید کرد: تیم اقتصادی دولت سیزدهم برنامه‌ریزی مدون و زمانبندی شده برای مهار تورم و رفع مشکلات معیشتی مردم در سال جاری آغاز کرده است.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: با هدف توجه به مردمی کردن اقتصاد که از مهمترین ارکان سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تأکیدات چندین سال گذشته رهبر معظم انقلاب بوده، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است و امیدواریم با یک حرکت رو به جلو به اهداف مورد نظر در این سال برسیم.

وی در خصوص رفع مشکلات استان خوزستان نیز تصریح کرد: اقدامات و برنامه‌ریزی متنوعی برای حل مسائل این استان در زمینه‌های اشتغال، آبرسانی و فاضلاب در دولت آغاز شده است.

کد خبر 5739024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۳
      0 0
      امید بخدا