پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹

امام جمعه اردستان:

روز قدس شجره طیبه است

روز قدس شجره طیبه است

اردستان-امام جمعه اردستان گفت: یکی از انواع شجره‌های طیبه روز قدس است و با اعلام این روز توسط امام خمینی (ره) ما شاهد مردمی کردن جریان قدس و حمایت از مسجد الاقصی بودیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نمازجمعه امروز اردستان، اظهار داشت: جان‌مایه پیشرفت معنوی همه انسان‌ها کسب تقوای الهی است بنابراین انسان‌ها باید تقوای الهی را به عنوان یک توشه مسافرت دانسته و همواره در پی کسب تقوا باشند.

وی با اشاره به روز قدس، افزود: از سوی امام خمینی (ره) و در یک اعلامیه برای همه مسلمانان جهان، آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس اعلام شد و از همه مردم خواسته شد که برای دفاع از مظلومیت ملت فلسطین هر ساله با شرکت در راهپیمایی این روز گرامی داشته شود.

امام جمعه اردستان تصریح کرد: روز قدس به عنوان یک روز مقدس در همه کشورهای اسلامی و غیراسلامی گرامی داشته می‌شود، همچنین یکی از انواع شجره‌های طیبه روز قدس است و با اعلام روز قدس ما شاهد مردمی کردن جریان قدس و حمایت از مسجد الاقصی بودیم.

دهشیری تاکید کرد: اعلام کردن روز قدس موجب جلوگیری از به فراموشی سپردن فلسطین شد چراکه فلسطین در حال به حاشیه رانده شدن بود اما امام در صحنه آمد و با این عمل خود نگذاشت فلسطین فراموش شود.

وی بیان کرد: از دیگر پیامدهای اعلام روز قدس، زنده نگه‌داشتن مسئله مقاومت با پشتیبانی صدها میلیونی مردم دنیا بود و امروزه مقاومت با اعلام روز قدس جان گرفته است.

فروپاشی اسرائیلی‌ها آغاز شده است

امام جمعه اردستان خاطرنشان کرد: با اعلام روز قدس، ترس و وحشت در بین دشمنان و اسرائیلی‌ها ایجاد شده و اکنون پرچم اسرائیل در خود سرزمین آنها به آتش زده می‌شود و طبق بیانات رهبری فروپاشی اسرائیلی‌ها آغاز شده است.

دهشیری خاطرنشان کرد: از تاریخ ۲۱ تا ۳۱ فروردین ماه به عنوان دهه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نامگذاری شده و همچنین حساب ۱۰۰ امام نیز برای کمک به محرومان و خانه‌دار شدن آنان راه اندازی شده است.

کد خبر 5754895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha