۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۲۷

امروز انجام شد؛

امضای تفاهم نامه سه جانبه با آموزش و پرورش +متن

امضای تفاهم نامه سه جانبه با آموزش و پرورش +متن

تفاهم نامه سه جانبه میان وزارت آموزش و پرورش، مجمع خیرین و سازمان نظام پزشکی کشور به منظور هم افزایی و همگرایی در فعالیت‌های خیر خواهانه منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم نامه سه جانبه میان وزارت آموزش و پرورش، مجمع خیرین و سازمان نظام پزشکی کشور به منظور هم افزایی و همگرایی در فعالیت‌های خیر خواهانه منعقد شد..

حبیب‌الله بوربور، رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور با بیان این‌که امضای این تفاهم‌نامه موجب می‌شود کارهای مشترکمان بر بستر نظم و برنامه‌ریزی پیش رود افزود: تنوع اقدامات نیکوکارانه در مجمع خیرین کشور باعث می‌شود ما بتوانیم به کمک نهادهای خیری فعال در سطح ملی در رفع بسیاری از مشکلات و مسائل وزارت آموزش و پرورش در کنار مسئولان و دست‌اندرکاران این وزارت‌خانه باشیم.

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش نیز، مجمع خیرین کشور را یک کانون اجتماعی قدرتمند با پشتوانه مردمی برای رفع بحران‌ها دانست و گفت: امیدوارم امضای این تفاهم‌نامه زمینه شتاب گرفتن فعالیت‌های خیرین را فراهم کند. ما باید سعی کنیم با فراهم کردن بسترهای کار خیر و حذف بروکراسی اداری موانع را از پیش پای خیرین برداریم و از برکت وجودی نیکوکاران در رفع نیازهای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی کشور بهره جوییم.

متن تفاهم‌نامه سه جانبه به این‌شرح است:

با عنایت به توصیه و تأ کیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) برای استفاده از کمک‌های مردمی و با توجه به بند ۹، فصل هفتم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر جلب مشارکت ارکان مؤثر بخش‌های غیردولتی و ارتقای مستمر سطح مشارکت خیرین و واقفین و به منظور هم‌افزایی و همگرایی در فعالیت‌های خیرخواهانه، تفاهم‌نامه همکاری بین «وزارت آموزش و پرورش» و «مجمع خیرین کشور» برای بهره گیری از توان و تجربه مجمع خیرین کشور و مشارکت همه جانبه این نهاد مردمی پیش گام در عرصه‌های مختلف امور خیر به شرح ذیل منعقد می‌شود

ماده ۱. موضوع و اهداف تفاهم‌نامه به شرح ذیل است؛

۱-۱- ارتقای فرهنگ نیکوکاری، تعاون، مشارکت‌جویی و مشارکت‌پذیری و ترویج فرهنگ خیر در سطح جامعه

۱-۲- بهره مندی از ظرفیت نهادهای مردمی در راستای تحقق اهداف آموزش و پرورش کشور

۱-۳- استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی وزارت آموزش و پرورش در جهت ترویج فرهنگ مشارکت‌پذیری و مشارکت‌جویی و کار خیر در برنامه‌های درسی دانش آموزان

۱-۴- همکاری مشترک در جهت هم‌افزایی و همگرایی بیشتر و بهتر خیرین و خیریه‌ها برای ارتقای سخت‌افزار و فضای آموزشی در سراسر کشور

ماده ۲. محورهای تفاهم‌نامه و زمینه‌های همکاری

۲-۱. آقای رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش به عنوان عضو افتخاری مجمع خیرین کشور و رابط مجمع خیرین کشور با قوه مجریه انتخاب و قبول سمت نمودند.

همچنین رؤسای سازمان‌های آموزش و پرورش و مدیران کل نوسازی مدارس استان‌ها، به عنوان عضو افتخاری مجمع خیرین استان متبوع خود خواهند بود.

۲-۲. با توجه به بحران سالمندی به عنوان یکی از مسائل مهم کشور در آینده نزدیک و با توجه به طرح جامع «بانک زمان» برای ارائه خدمات به سالمندان، که هم اکنون در دستور کار مجمع خیرین کشور قرار دارد؛ مجمع خیرین کشور بر اساس مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی به این مجمع مبنی بر تشکیل مجمع ملی خانواده (پیوست ۱و۲)، با اولویت قرار دادن خدمت‌رسانی به بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش، زیرساخت‌های نرم افزاری لازم را برای خدمت رسانی به دانش‌آموزان نیازمند و فرهنگیان بازنشسته آموزش و پرورش فراهم می‌کند.

۲-۳. به منظور احیا، مرمت و بازسازی مدارس قدیمی و دارای هویت در آموزش و پرورش سراسر کشور، اجرای طرح ماندگار «روزی به یاد دیروز» به همت دانش‌آموختگان این مدارس در گذر زمان، در دستور کار مشترک وزارت آموزش و پرورش و مجمع خیرین کشور قرار می‌گیرد.

۲-۴. در راستای ارتقا فرهنگ نیکوکاری، تعاون، مشارکت‌جویی، مشارکت‌پذیری، نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری، وزارت آموزش و پرورش با همکاری مجمع خیرین کشور نسبت به تدوین متون آموزشی و درج در برنامه‌های درسی دانش آموزان در مقاطع مختلف درسی اقدام می‌نماید.

۲-۵. به منظور تسریع در اجرایی نمودن تملک و صدور سند برای اموال و دارایی‌های وزارت آموزش و پرورش موضوع مصوبه‌های مورخ ۱۷/‏۰۲/‏۱۳۸۵‬ و ۱۴/۲/۱۳۹۸ کمیسیون لوایح دولت (پیوست ۳و۴) و مصوبات بعدی دولت، کارگروه مشترک همکاری‌های حقوقی وزارت آموزش و پرورش و مجمع خیرین کشور تشکیل می‌گردد. این کارگروه در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام و گزارش مستمر ارائه می‌نماید.

ماده ۳: اجرای تفاهم‌نامه:

به منظور پیگیری و نظارت بر اجرای دقیق مفاد این تفاهم‌نامه و تهیه آئین‌نامه‌های اجرایی آن، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش به عنوان نماینده وزارت آموزش و پرورش و مدیر اجرایی مجمع خیرین کشور به عنوان نماینده مجمع معرفی می‌شوند.

ماده ۴: نسخ تفاهم‌نامه:

این تفاهم نامه در ۴ ماده و ۹ بند و ۴ پیوست در دو نسخه در تاریخ ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲ تنظیم و به امضای طرفین رسید. هریک از نسخ حکم واحد دارد.
پیوست ۱و۲: نامه شماره ۱۵۰۶۹ مورخ ۲/۱۱/ ۹۷ وشماره ۱۴۹۷ مورخ ۰۶/‏۰۲/‏۱۴۰۱‬ شورای انقلاب فرهنگی
پیوست ۳و۴: مصوبات کمیسیون لوایح دولت مورخ ۱۷/‏۰۲/‏۱۳۸۵‬

تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش، مجمع خیرین کشور و سازمان نظام پزشکی کشور

با استعانت از ذات اقدس الهی و به شکرانه سلامتی خود تلاش می‌کنیم یاریگر و کمک رسان دردمندان باشیم و به هنگام سختی و بیماری برای برگرداندن سلامتی همنوعان و دردمندان خصوصاً نیازمندان و سالمندان با استفاده از دانش و تخصص خود تلاش سازنده‌ای را همراه با همه دست اندرکاران عرصه سلامت داشته باشیم. مجمع خیرین کشور در راستای اهداف خیرخواهانه خود و به عنوان یک سازمان سیاستگذار و هماهنگ کننده امر خیر و کمک به دردمندان نیازمند و سالمندان محترم جهت پشتیبانی مادی و معنوی انجام این مهم سازمان‌های ذیربط را در یک برنامه مدون همراهی و پشتیبانی می‌نماید. مجمع خیرین کشور و سازمان نظام پزشکی کشور در راستای اجرایی نمودن بند ۲ ماده ۲ تفاهم نامه شماره ۶۰۰/۴/۴۰۲ مورخ ۲۸/‏۰۴/‏۱۴۰۲‬ با وزارت آموزش و پرورش (تصویر پیوست در ۳ صفحه) با اجرای موارد ذیل موافقت نمودند:

۱- ارائه خدمات تخصصی پزشکی و پیراپزشکی متخصصین به صورت رایگان به دانش آموزان نیازمند و فرهنگیان بازنشسته در مراکز درمانی وزارت آموزش و پرورش و یا با برنامه‌ریزی لازم در مطب پزشکان و یا در بیمارستان‌هایی که حضور دارند.

2- استفاده از بیمارستان فرهنگیان نیاوران و درمانگاه‌ها ، آزمایشگاه ، سونوگرافی و سایر زیرساخت‌های درمانی آموزش و پرورش ابتدا در تهران بزرگ و سپس در کل کشور جهت ارائه خدمات تخصصی پزشکی و پیراپزشکی

۳- بدیهی است بعد از این دوره آزمایشی در تهران و با جامعه مخاطب دانش آموزان نیازمند و فرهنگیان بازنشسته، برنامه مدون برای کل کشور خواهد بود و امکانات خصوصی و دولتی طبق تفاهم‌نامه و با کمک همکاران پزشک و سازمان نظام پزشکی و دانشگاه‌ها استفاده خواهد شد و خیرین محترم در صورت نیاز به کمک‌های خاص پشتیبانی خواهند کرد.

۴- جهت اجرایی کردن مفاد فوق، نمایندگان سازمان نظام پزشکی کشور و مجمع خیرین کشور و وزارت آموزش و پرورش نحوه عملیاتی نمودن آن را تدوین و به تصویب مراجع ذیربط خواهند رساند.

این تفاهم نامه در ۴ بند و ۱ پیوست در دو نسخه در تاریخ ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۲ تنظیم و به امضای طرفین رسید و هریک از نسخ حکم واحد دارد.

ا

کد خبر 5840785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha