پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ مهر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۱

امام جمعه الوند:

عملیات «طوفان الاقصی» فصلی نوین در مقاومت جهان اسلام است

عملیات «طوفان الاقصی» فصلی نوین در مقاومت جهان اسلام است

قزوین- امام جمعه الوند گفت: عملیات «طوفان الاقصی» یک نقطه عطف تاریخی و فصلی نوین در مقاومت فلسطین و حتی مقاومت جهان اسلام است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود مهدوی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه الوند با بیان اینکه قرآن کریم ظالمان و بیدادگران را به آتش سوزانِ جهنّم تهدید کرده است، اظهار کرد: نه تنها ظلم و ستم، ظالمان را به عذاب الهی می‌کشاند بلکه به فرموده قرآن کسانی که بر آنها تکیه کنند و یا جز اعوان و انصار آنان باشند نیز مشمول همین حکم خواهند بود.

وی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری و نیروهای مسلح افزود: نیروهای مسلح دژ امنیت، عزت، و هویت ملی محسوب می‌شوند.

امام جمعه الوند با بیان اینکه قریب یک هفته از حماسه بی‌نظیر مقاومت فلسطین در فروریختن سازه‌های قدرت صهیونیست‌ها می‌گذرد، عنوان کرد: این نبرد سریع و بی‌مانند و همه‌جانبه است و همه مختصات یک طوفان بلکه یک زلزله بزرگ را برای اسرائیل داشته و دارد.

وی تاکید کرد: طوفان الاقصی یک نقطه عطف تاریخی و فصل نوین نه تنها در مقاومت فلسطین بلکه مقاومت جهان اسلام و حتی دنیا است زیرا مختصات و مولفه‌هایی دارد که آن را از دیگر عملیات‌های مشابه در قبل متمایز می‌کند.

حجت الاسلام مهدوی تصریح کرد: مقاومت فلسطین با الگوگیری از مقاومت لبنان و مقاومت یمن دست به عملیاتی بی‌نظیر زد که پیامدهای مبارک آن ماندگار شده و به زوال سریع‌تر رژیم غاصب منتهی خواهد شد.

وی گفت: ارتش اشغالگر محاصره خفه‌کننده‌ای علیه غزه تحمیل کرده که شامل آب، غذا، دارو و سایر مایحتاج زندگی است و بیشترین آسیب را به مردم درمانده و زنان و کودکان وارد می‌کند.

امام جمعه الوند خطاب به رژیم صهیونیستی اظهار کرد: پیش از این باد کاشته بودید، طوفان درو کردید و امروز نیز خون کودک بکارید بدون شک نابودی و محو شدن در تاریخ درو خواهید کرد.

وی افزود: ما مردم انقلابی الوند جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی را در غزه مظلوم و مقاوم محکوم می‌کنیم و از تمام مسلمانان و آزادیخواهان جهان می‌خواهیم که به یاری این ملت مظلوم بشتابند.

حجت الاسلام مهدوی در پایان یادآور شد: زلزله مهیبی بخش‌هایی از کشور افغانستان را لرزاند و منجر به کشته و زخمی‌شدن برادران و خواهران دینی‌مان و وارد شدن خسارات مالی فراوان در استان هرات، خصوصاً مناطق روستایی این منطقه شد و امیدواریم مردم ما نیز با اهدای کمک‌های خود در کاهش رنج و آمال این مردم مظلوم تلاش کنند.

کد خبر 5910460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha