۲۸ بهمن ۱۴۰۲، ۸:۴۲

مهر گزارش می‌دهد؛

جشن تکلیف سیاسی رای اولی‌ها در خراسان شمالی/شور و شعور حاکم است

جشن تکلیف سیاسی رای اولی‌ها در خراسان شمالی/شور و شعور حاکم است

بجنورد_ حدود ۲۴ هزار رای اولی در خراسان شمالی واجد شرایط رای دادن هستند، شور و شوق فراوان آن‌ها برای حماسه‌سازی روایت زیبایی دارد.

خبرگزاری مهر_ گروه استان‌ها؛ در حالی که رفته رفته تنور دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کشور و به تبع آن در خراسان شمالی داغ‌تر می‌شود که در این بین شور و شوق هزاران رأی اولی در خراسان شمالی موج مثبتی در تشویق به حضور در حماسه ۱۱ اسفند ایجاد کرده است.

برگزاری همایش‌های متعددی با عنوان رأی اولی‌ها در مناطق مختلف علاوه بر آماده‌سازی ذهنی رأی اولی‌ها مانوری برای نمایش بلوغ سیاسی و ارتقای سطح فرهنگ سیاسی نوجوانان این مرز و بوم است.

جشن تکلیف سیاسی رای اولی‌ها در خراسان شمالی/شور و شعور حاکم است

۲۴ هزار رأی اولی در خراسان شمالی

رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی در گفت‌وگو با مهر با اظهار کرد: همان‌طور که وقتی فرد به سن ادای تکلیف شرعیات برسد یعنی رشد پیدا کرده است و با برگزاری جشن تکلیف به استقبال این مهم می‌رود؛ جشن تکلیف سیاسی رأی اولی‌ها نیز حضور در پای صندوق‌های رأی است.

حسن ناهیدی تصریح کرد: در خراسان شمالی حدود ۲۴ هزار رأی اولی جشن تکلیف سیاسی خود و تصمیم‌سازی در جامعه را اثبات می‌کنند.

در این میان به میان تعدادی از رأی اولی‌ها می‌رویم تا از حال و هوای آن‌ها برای حضور در پای صندوق‌های رأی آگاه شویم.

اول وقت رأی می‌دهم

سراغ دانش‌آموز یک مدرسه دولتی دخترانه در مرکز خراسان شمالی می‌رویم قبل از پاسخ به سوال ما از دوستانش می‌خواهد تا چند قدمی از ما فاصله بگیرند تا به قول خودش با تمرکز بیشتری صحبت کند، مهلا گفت: حس بزرگ شدن و خانم شدن را دارم. همیشه در روزهای رأی‌گیری و آماده شدن پدر و مادرم برای رأی دادن دوست داشتم روزی برسد تا من هم شناسنامه به دست به مدرسه کنار خانه که صندوق رأی در آن می‌گذارند، بروم.

جشن تکلیف سیاسی رای اولی‌ها در خراسان شمالی/شور و شعور حاکم است

مهلا با همان حس و حال خوب و لبخندی که گوشه لبش دارد می‌گوید: یک قراری با خودم گذاشتم که اولین نفر باشم که رأی خودم را در صندوق می‌اندازم و این موضوع را چند بار به پدر و مادرم هم گفتم.

درست رأی بدهیم

صحبت از رأی دادن نیست، باید رأی به افراد توانمند و خوب بدهیم. این جمله احمدرضا دانش‌آموز یکی از مدارس حاشیه شهر بجنورد بود. احمدرضا در ادامه گفت: چند شب پیش که برای خواندن نماز جماعت مغرب و عشا به مسجد محله رفته بودیم، امام جماعت گفت: حضور در انتخابات یک تکلیف است، اما باید به افراد مؤمن، انقلابی و خوش نام رأی بدهید.

احمدرضا بیان کرد: باید مدیر، مدبر و شجاع باشد تا بدون ترس از منافع مردم شهرم در کشور دفاع کند.

جشن تکلیف سیاسی رای اولی‌ها در خراسان شمالی/شور و شعور حاکم است

وی گفت: این انتخابات برای کشور خیلی مهم است و با خودم عهد و پیمان بستم تا در این رابطه با تحقیق بیشتر رأی بدهم.

دشمن شاد کن نباشیم

وقتی دشمن می‌گوید رأی ندید و در این زمینه تلاش می‌کند برای من یکی که حجت تمام شده است؛ صحبت‌های نازنین زهرا دانش‌آموز یک مدرسه غیرانتفاعی در بجنورد خیلی جالب بود. نازنین زهرا همان‌طور که بند کوله صورتی بر روی دوشش را جابه‌جا می‌کرد، گفت: دشمن از حضور ما در پای صندوق‌های رأی می‌ترسد و ما باید این ترس را دوباره در وجودش نگه داریم تا فکر باطل دیگری به ذهنش نرسد.

جشن تکلیف سیاسی رای اولی‌ها در خراسان شمالی/شور و شعور حاکم است

رأی اولی‌ها قشر اثر گذار در مشارکت حداکثری هستند

فرماندار جوان شهرستان مرزی راز و جرگلان نیز در همایش بزرگ رأی اولی‌ها گفت: جوانان به ویژه رأی اولی‌ها به‌عنوان اثرگذارترین قشر جامعه باید نقش مؤثر خود را در مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو ایفا کنند.

مصطفی حسن زاده در ادامه تأکید کرد: رأی اولی‌ها علاوه بر حضور فعال خود در عرصه انتخابات، دیگران را نیز به حضور در پای صندوق رأی تشویق کنند.

جشن تکلیف سیاسی رای اولی‌ها در خراسان شمالی/شور و شعور حاکم است

اینها تنها گوشه‌ای از شور و شعور رأی اولی‌های خراسان شمالی است. استانی که همیشه در بزنگاه‌های مختلف اثبات کرده با بصیرت در وسط میدان است. دیار باب‌الرضا در ادوار مختلف انتخابات همیشه جز استان‌های با میزان مشارکت بالا است و فضای حاکم بر استان این گواه را می‌دهد که یازده اسفند باشکوهی را شاهد هستیم.

کد خبر 6024882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha