به گزارش خبرنگار مهر در آمل، عبدالوحید فیاضی در همایش نخبگان کنکور و برترین های المپیادها، مسابقات علمی و جشنواره خوارزمی آمل در سالن شهرداری این شهرستان اظهار داشت: آمل به واسطه درخشش در جهادهای علمی ، اجتماعی و سیاسی همواره بر تارک تاریخ می درخشد.
وی با اشاره به اینکه امید و آرمان جامعه اسلامی نخبگان هستند افزود: پاسداری از پایه های حکومت دینی و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی به عهده دانش آموزان و دانشجویان است.
فیاضی خاطرنشان کرد: باید با ایجاد جهش علمی در بین فرزندانمان جامعه را در جهت تحول در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کمک کرد.
وی شوق و اشتیاق دانش آموزان به توسعه و پیشرفت در همه عرصه ها را از ویژگی های ممتاز این نسل بیان و تصریح کرد: کسب موفقیت های دانش آموزان موهون تلاش های علمی و صادقانه معلمان ، خانواده ها و خود دانش آموزان است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه برترین های کنکو می توانند برترین های عرصه های دیگر باشند افزود: باید زمینه رشد علمی و سازوکار بروز خلاقیت های دانش آموزی در جامعه فراهم شود.
مدیر آموزش و پرورش آمل نیز در این همایش گفت: استعداد و اندیشه تابناک فرزندان این شهر با خودباوری، تلاش و علاقمندی آن به پیشرفت به اوج شکوفایی رسیده است.
اکبر لطفی حفظ استعدادهای دانش آموزان را مهم برشمرد و تصریح کرد: تمدن اسلامی به عنوان برترین تمدن جهان باید گام های جدی و موثری برای حفظ و بکارگیری خلاقیت ها و استعدادهای دانش آموزان بردارد.
در پایان این مراسم جوایزی به برگزیدگان المپیادها، مسابقات علمی، جشنواره خوارزمی و نخبگان کنکور اهداء شد.
نظر شما