۱۲ اسفند ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱

اقتدار پلیس عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه را زمین گیر کرد

اقتدار پلیس عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه را زمین گیر کرد

کرمانشاه - فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت: ۵ نفر از عاملان درگیری مسلحانه در این شهر که با اقدام خود موجب رعب و وحشت شهروندان شده بودند، با اقتدار و اشراف اطلاعاتی پلیس زمینگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا یاری اظهار کرد: شامگاه دهم اسفند پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد تیراندازی در شهرک کیهانشهر کرمانشاه میان اعضای ۲ خانواده به خاطر اختلافات شخصی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از حضور پلیس در محل، افراد درگیر به سوی مأموران انتظامی هم تیراندازی کرده و با عربده کشی باعث ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان شدند.

سرهنگ یاری افزود: به دنبال این درگیری، مأموران پلیس با هدایت عملیاتی فرمانده انتظامی استان طرح مهار را اجرا و موفق شدند با اقتدار ۵ نفر از عاملان تیراندازی را شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه یادآوری کرد: همچنین در بازرسی از محل سکونت و درگیری متهمان ۶ قبضه اسلحه، ۵ تیغه خشاب و ۲۴ عدد فشنگ کشف کنند.

کد خبر 6395899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha