۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۱:۲۲

راهیابی بازیکن میبدی بوچیا به اردوی تیم ملی

راهیابی بازیکن میبدی بوچیا به اردوی تیم ملی

میبد - بازیکن میبدی بوچیا به اردوی تیم ملی بوچیای کشور دعوت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آخوندی بازیکن ورزش بوچیا به اولین مرحله اردوی آمادگی و انتخابی تیم ملی جوانان بوچیا جهت حضور در بازی‌های آسیایی جوانان امارات ۲۰۲۵ دعوت شد. طبق برنامه اعلام شده اولین مرحله اردوی آمادگی و انتخابی تیم ملی بوچیای جانبازان و توان یابان در دو بخش آقایان و بانوان در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

این اردو با حضور ۲۹ ورزشکار از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت در محل کمپ تیم‌های ملی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان یابان برگزار می‌شود.

بوچیا یک رشته ورزشی تفریحی و توپی و زیرمجموعه ورزش‌های توان یابان و جانبازان است و ورزشکاران فعال در این رشته معلولان فلج مغزی همچنین افراد با معلولیت‌های شدیدی هستند که قادر به انجام فعالیت‌های ورزشی نیستند.

مسابقات این رشته ورزشی در زمینی به ابعاد ۶×۱۲/۵ متر مربع و به صورت انفرادی، ۲ نفره و تیمی برگزار می‌شود و بازیکنان برای موفقیت هر چه بیشتر در آن باید از هوش تحلیلی بالایی بهره مند باشند و تمرکز و تسلط ذهنی خود را تقویت کنند.

کد خبر 6448236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha