۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۰:۴۶

۲ زمین لرزه دیگر در زمان آباد شاهرود؛ تعداد زلزله‌ها به ۱۳ رسید

۲ زمین لرزه دیگر در زمان آباد شاهرود؛ تعداد زلزله‌ها به ۱۳ رسید

سمنان- موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران دو زلزله دیگر را در زمان آباد خارتوان شاهرود ثبت کرد تا تعداد کل لرزش های امروز به عدد ۱۳ برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بعد از ظهر پنجشنبه دو زلزله دیگر را در زمان آباد خارتوان شاهرود ثبت کرد تا تعداد کل لرزش‌های امروز به عدد ۱۳ برسد.

فرماندار شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگارمهر، ضمن بیان اینکه پر قدرت ترین این زلزله‌ها پنج و ۴.۸ ریشتر بوده که سبب ترک خوردن دیوار برخی از خانه شده است، گفت: این زلزله‌ها خسارات جدی در بر نداشته است.

ابوطالب جلالی با بیان اینکه امروز دو زلزله بزرگ و ۱۱ پس لرزه در زمان آباد ثبت شد، افزود: اکیپ‌های ارزیاب در منطقه حضور دارند.

دو زلزله آخری که در این منطقه رخ داده ۲.۸ و ۲.۵ ریشتر بوده است و هر دو زمین لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده‌اند .۵۶ کیلومتری جنوب زمان آباد خارتوران کانون این زلزله‌ها است.

کد خبر 6461263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha