سرهنگ علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در دو عملیات جداگانه و در تداوم اجرای عملیات اتحاد 7 ماموران مبارزه با مواد مخدر شهرستان زرند طی یک کار اطلاعاتی از حمل یک محموله مواد مخدر از سمت زاهدان به مقصد شهرستان زرند و راور کرمان مطلع شدند.
وی تصریح کرد: در راستای گزارش فوق نیروی انتظامی اقدام به ایجاد پست ایست و بازرسی در محور زرند - راور کرد که با متواری شدن یک دستگاه وانت مزدا از این پست بازرسی مواجه شد و پس از تعقیب و گریز این خودرو موفق به توقیف خودرو و کشف یک تن و 251 کیلوگرم مواد مخدر شدند که شامل 793 کیلو گرم تریاک و 208 کیلوگرم حشیش است.
وی یادآور شد: در عملیاتی دیگر ماموران مبارزه با مواد مخدر پس از شناسایی یک محل نگهداری مواد مخدر 250 کیلو و 800 گرم تریاک را از این محل کشف و ضبط کردند.
نظر شما