۳۰ خرداد ۱۴۰۴، ۱۳:۲۵

جبهه تبلیغ و اطلاع رسانی دینی رزمنده می‌خواهد

جبهه تبلیغ و اطلاع رسانی دینی رزمنده می‌خواهد

بوشهر- امام جمعه موقت برازجان گفت: جبهه تبلیغ و اطلاع رسانی دینی، رزمنده می‌خواهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابوذر شاد در نماز جمعه برازجان ضمن گرامیداشت سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی، روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی و تقارن این مناسبت با ایام جذب و گزینش حوزه‌های علمیه، اظهار کرد: تبلیغ و اطلاع رسانی دینی رسالتی سترگ است که توجه به آن در دنیای کنونی و با توجه به تهاجم فرهنگی استکبار، اهمیتی مضاعف یافته است.

وی اضافه کرد: دشمن در کمین فرهنگ و دین جهان اسلام بوده و در صدد القای بی هویتی بر جامعه جهانی، به ویژه جهان اسلام است و توفیق در این عرصه متوقف بر این است که سنگر فراگیری علوم دینی پررونق باشد و همچنان پرفروغ بماند.

خطیب نمازجمعه برازجان افزود: امروز خانواده‌های تکلیف گرا باید آگاه باشند که اگر یک روزی ما در جبهه‌های نبرد به اقتضای شرایط نیاز به رزمنده، مدافع حرم و مدافع سلامت داشتیم در شرایط کنونی انقلاب و اسلام در سنگر فراگیری علوم دینی و جبهه تبلیغ اسلام نیازی بیش از پیش به رزمنده و مجاهد دارد لذا باید فرزندان خود را تشویق به رفتن به این جبهه و حضور در سنگر حوزه‌های علمیه نمایند.

حجت الاسلام شاد با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در زمینه ضرورت امر تبلیغ و اطلاع رسانی دینی، گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند برای اینکه ما بتوانیم بر فرهنگ غلط غربی غلبه کنیم و فرهنگ غنی اسلامی را که بهترین و بزرگ‌ترین فرهنگ دنیا است جایگزین آن سازیم، واجب است که نخست ایمان اسلامی در ذهن مردم و اندیشه‌های نو اسلامی به مردم ارائه شده و سپس این فکر با این پشتوانه به دنیا عرضه شود.

وی خاطرنشان کرد: تحقق این دغدغه ارزشمند ولی امر مسلمین جهان مستلزم این است که حوزه‌های علمیه که محل پرورش مبلغان و سرچشمه تبلیغ دینی است پررونق باشد لذا تکلیف روشن است و تا زمانیکه گروهی به حد کافی جهت فراگیری علوم دینی جذب حوزه‌های علمیه نشوند وجوب این تکلیف از دیگران ساقط نمی‌شود.

سازمان تبلیغات حمایت شود

خطیب نمازجمعه برازجان با اشاره به ارزش تبلیغ دین و اطلاع رسانی دینی از منظر پیامبر اسلام (ص)، افزود: آگاه سازی بندگان از دین و آموزه‌های والای آن چنان ارزشمند است که رسول خدا خطاب به امیرالمومنین فرمودند: یا علی اگر خداوند به دستان تو انسانی را هدایت کند از آنچه خورشید بر آن تابیده برای تو بهتر است.

وی ادامه داد: شهید مطهری در خصوص ارزش تبلیغ و اطلاع رسانی دینی در سیره نبی مکرم اسلام این‌طور می‌گوید که پیامبر در تبلیغ اسلام سهل گیر بود، نه سخت گیر؛ بیش‌تر بر بشارت و امید تکیه می‌کرد تا بر ترس و تهدید. در کار تبلیغ اسلام تحّرک داشت.

حجت الاسلام شاد با تشریح رسالت سازمان تبلیغات اسلامی در امر تبلیغ و اطلاع رسانی دینی، بیان داشت: سازمان تبلیغات باید از ناحیه مسئولان حمایت شود تا پویا شود و کارکردهای خود را پیدا کند و این نهاد مقدس و خدوم وظیفه تحقیق و بررسی در خصوص تبلیغات سو و تهاجم فرهنگی دشمنان و شناسایی و تحلیل ترفندهای تبلیغی علیه اسلام و انقلاب اسلامی، انجام مطالعات راهبردی و بررسی‌های کاربردی در زمینه نیازهای فرهنگی اقشار مختلف جامعه، بویژه جوانان و طراحی برنامه‌ها و شیوه‌های تبلیغی نوین و اصلاح و احیای روش‌های سنتی در تبلیغات اسلامی، و… را برعهده دارد.

وی ادامه داد: سازمان تبلیغات برای اینکه بتواند پاسخگو باشد باید تعامل تنگاتنگ خود را با حوزه‌های علمیه جهت تأمین مبلغ و اثربخشی و… حفظ نماید و در یک کلام حیات سازمان تبلیغات وابسته به رونق روزافزون حوزه‌های علمیه و پرفروغی جبهه فراگیران علوم دینی می‌باشد.

کد مطلب 6505386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha