۵ تیر ۱۴۰۴، ۱۲:۱۴

ظرفیت مدارس فوتبال همدان به ۳۰ نفر محدود شد

ظرفیت مدارس فوتبال همدان به ۳۰ نفر محدود شد

همدان-دبیر هیئت فوتبال همدان با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد: باشگاه‌ها موظف به رعایت ظرفیت ۳۰ نفر در مدارس فوتبال هستند و با باشگاه‌های متخلف طبق ضوابط برخورد خواهد شد.

محمدرضا جابر در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اطلاعیه‌ای رسمی، بر لزوم رعایت ظرفیت مشخص‌شده برای فعالیت در زمین‌های فوتبال و به ویژه مدارس فوتبال سطح استان تأکید کرد.

دبیر هیئت فوتبال استان همدان افزود: با عنایت به آغاز فصل تابستان و افزایش استقبال علاقه‌مندان به فوتبال به‌ویژه در رده‌های سنی پایه، هیئت فوتبال استان همدان موظف است بر اجرای صحیح ضوابط و مقررات مربوط به فعالیت مدارس فوتبال و زمین‌های چمن نظارت ویژه داشته باشد.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت مطلوب جمعیت حاضر در این مراکز گفت: طبق دستورالعمل‌های ابلاغی از فدراسیون فوتبال و با هدف ارتقای کیفیت آموزش، حفظ ایمنی و سلامت ورزشکاران و تسهیل فرآیندهای آموزشی و تربیتی، ظرفیت حضور هنرجویان در هر مدرسه فوتبال به ۳۰ نفر محدود شده است.

جابری خاطرنشان کرد: این تصمیم پس از ارزیابی دقیق نیازها و امکانات موجود اتخاذ شده و لازم‌الاجراست.

دبیر هیئت فوتبال استان همدان عنوان کرد: بدیهی است مسئولیت کامل رعایت این ظرفیت و مدیریت دقیق ثبت‌نام و حضور هنرجویان، برعهده مدیران و مسئولان باشگاه‌ها و مدارس فوتبال واگذار شده است و در صورت عدم رعایت این موضوع، مسئولان ذی‌ربط طبق ضوابط قانونی با متخلفان برخورد خواهند کرد.

وی همچنین گفت: هدف از تعیین این ظرفیت، تضمین کیفیت فرآیند آموزشی، پیشگیری از بروز آسیب‌ها و حوادث احتمالی در جریان تمرینات و مسابقات و همچنین حفظ نظم و انضباط در مدارس فوتبال است.

جابری با بیان اینکه باشگاه‌ها موظفند به صورت شفاف نسبت به اطلاع‌رسانی ظرفیت پذیرش، رعایت اصول فنی و اخذ مجوزهای قانونی اقدام نمایند، خاطرنشان کرد: همکاری مدیران باشگاه‌ها و مدارس فوتبال با هیئت استان در رعایت ضوابط جدید، امری ضروری و به نفع آینده فوتبال استان است.

کد مطلب 6512338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha