شناسایی و بازداشت یکی دیگر از سرکردگان حزب منحله بعث در عراق

شناسایی و بازداشت یکی دیگر از سرکردگان حزب منحله بعث در عراق

نیروهای امنیتی عراق یکی دیگر از سرکردگان برجسته حزب منحله بعث را در این کشور شناسایی و بازداشت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، یک منبع امنیتی در استان الانبار اعلام کرد که یکی از سرکردگان برجسته حزب منحله بعث در کمین نیروهای امنیتی عراق گرفتار شد.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی عراق موفق شدند این سرکرده بعثی را در مناطق شمالی شهر فلوجه رصد کرده و بعد از انجام عملیات‌های لازم بازداشت کنند.

وی اضافه کرد که اطلاعاتی در خصوص فعالیت‌های سری حزب منحله بعث در استان الانبار بعد از گذشت چند ساعت از بازداشت تعدادی از سرکردگان این حزب مخابره شد.

پیشتر نیز نیروهای حشد شعبی موفق شدند در جدیدترین عملیات امنیتی خود عبدالرزاق عوده یکی از سرکردگان برجسته حزب منحله بعث را بازداشت کنند.

کد خبر 6621889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۰۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۳
      0 0
      صدام از مهره های اصلی رژیم صهیونیسمی بود که خیال خام خوش رقصی به اعراب منطقه را در سر داشت که ملت به رهبری امام خمینی مشت محکمی به دهان صدام زدند.