رضا طلایی نیک دبیرکل حزب توسعه و عدالت ، در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد انتشار خبر بازنشستگی و کناره گیری سید محمدخاتمی از فعالیت های سیاسی گفت: برآیند مسائل درونی اصلاح طلبان و برخی مشکلات دیگر در خارج از این اردوگاه در تصمیم خاتمی مبنی بر بازنشستگی سیاسی موثر بوده است.
وی افزود: خاتمی به دلیل موقعیت خاص خود به خوبی از مسائل و چالش های درونی و بیرونی اصلاح طلبان آگاه بود و از آنها رنج می برد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : شاید بتوان انتظار داشت که در فرصتی مناسب ریشه ها و حقایق موثر در این تصمیم مهم خاتمی را از زبان خود وی شنید و تحلیل کرد.
گفتنی است سید محمدخاتمی، رئیس جمهور سابق کشورمان در حاشیه اخذ رای در انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که از فعالیت های سیاسی بازنشسته شده است.


نظر شما