۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۰۹

۳۲۹۴ پروژه بخش کشاورزی دهه فجر افتتاح می‌شود

۳۲۹۴ پروژه بخش کشاورزی دهه فجر افتتاح می‌شود

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: افتتاح ۳۲۹۴ پروژه‌ متنوع کشاورزی در زیربخش‌های متعدد در دهه فجر در دستور کار قرار گرفت‌.

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه خمسه ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، گفت: امسال نیز طبق سنوات گذشته افتتاح پروژه‌های بخش کشاورزی در دهه فجر، نشان دهنده دستاوردهای یک ساله وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود.

وی افزود: ۳۲۹۴ پروژه کشاورزی در ۱۴ زیربخش با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۵ همت با قابلیت افتتاح توسط مقامات ملی و استانی شناسایی و استخراج شده که اشتغال نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم امکان‌پذیر می‌کند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی توضیح داد: استان سیستان بلوچستان با هزینه سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳.۵ همت، استان البرز با ۲.۵ همت و زنجان با ۱.۸ همت سرمایه‌گذاری به ترتیب بیشترین سهم از اعتبارات اجرای پروژه‌های بخش کشاورزی را در دهه فجر به خود اختصاص داده‌اند که این سرمایه‌ها از طریق خودیاری کشاورزان، اعتبارات ملی، اعتبارات استانی و تسهیلات بانکی تامین شده است.

وی افزود: بالاترین سرمایه‌گذاری معادل ۱۲.۵ همت به زیربخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی اختصاص دارد و پس از آن زیربخش دام و طیور با ۸.۷ همت اعتبار و زیربخش باغبانی با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۶.۲ همت اعتبار در رتبه دوم و سوم قرار می‌گیرند.

خمسه با بیان این که از کوچکترین پروژه‌های کسب و کار خانگی تا ابرپروژه‌هایی با سرمایه‌گذاری بیش از یک همتی در دهه فجر مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند، گفت: تمام تلاش بر این بوده که بتوانیم در کنار توسعه روستا و افزایش اشتغال روستایی، اقدامات لازم در حوزه افزایش بهره‌وری آب و خاک و در نهایت بهره‌وری در تامین امنیت غذایی را محقق کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: به منظور ارج نهادن به تلاش کشاورزان و بهره‌برداران، در این ایام وزیر جهاد کشاورزی به عنوان نماینده هیات دولت در دو استان حضور یافته و با برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط دفتر هماهنگی امور استان‌ها، سایر استان‌های کشور نیز میزبان معاونین و روسای دستگاه‌های تابعه وزارت متبوع جهت افتتاح پروژه‌ها و دیدار با کشاورزان خواهند بود.

کد خبر 6736573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha