۲۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۲۶

تیراندازی در مدرسه‌ای در جنوب تایلند منجر به کشته شدن مدیر مدرسه شد

تیراندازی در مدرسه‌ای در جنوب تایلند منجر به کشته شدن مدیر مدرسه شد

بر اساس اطلاعیه‌ای که روز پنجشنبه توسط مدرسه‌ای در جنوب تایلند منتشر شد، تیراندازی در مدرسه‌ای در استان سونگخلا در جنوب تایلند، منجر به کشته شدن مدیر مدرسه شد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، بر اساس اطلاعیه‌ای که روز پنجشنبه توسط مدرسه‌ای در جنوب تایلند منتشر شد، تیراندازی در مدرسه‌ای در استان سونگخلا در جنوب تایلند، منجر به کشته شدن مدیر مدرسه شد.

پلیس سلطنتی تایلند در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد که این حمله منجر به کشته شدن یک مدیر و زخمی شدن دو دانش‌آموز شده است.

مظنون، یک مرد 17 ساله محلی، بازداشت شده است. به گفته پلیس، او این جنایت را با اسلحه‌ای که از پلیس دزدیده بود، مرتکب شده است.

بیانیه‌های قبلی دفتر روابط عمومی استان سونگخلا نشان می‌داد که یک فرد مسلح به مدرسه‌ای در منطقه هات یای حمله کرده، شروعبه تیراندازی کرده و معلمان و دانش‌آموزان را گروگان گرفته است.

کد خبر 6747146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha