عباس عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: گزارش این حادثه ویژه، ساعت ۱۸:۱۴ روز ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ به مرکز اورژانس استان اعلام شد.
وی افزود: این حادثه در پی برخورد چند دستگاه خودرو شامل جک، رنو، پیکان و یک دستگاه تاکسی در اتوبان ذوبآهن، حدود ۲۰ متر قبل از پل کلیشاد به سمت اصفهان رخ داد.
سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با بیان اینکه در این تصادف ۸ نفر مصدوم شدند، تصریح کرد: مصدومان این حادثه شامل ۵ مرد، ۲ زن و یک کودک بودند.
عابدی ادامه داد: بلافاصله پس از اعلام حادثه، دو واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، تمامی مصدومان جهت ادامه روند درمان به بیمارستان شفا کلیشاد منتقل شدند.
وی در پایان از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به سرعت مطمئنه، بهویژه در محورهای پرتردد، از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند.


نظر شما