۱۴ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۰۶

نظارت و بازرسی مستمر بر بازار لرستان

نظارت و بازرسی مستمر بر بازار لرستان

خرم‌آباد - معاون اقتصادی استانداری لرستان از نظارت و بازرسی مستمر بر بازار کالاهای اساسی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امید امیدی شاه‌آباد در ششمین جلسه ستاد تنظیم بازار لرستان پس از جنگ رژیم صهیونیستی و آمریکا، اظهار داشت: کمبود کالا و اقلام اساسی در استان نداریم.

وی گفت: کمبود شیرخشک و دارو در استان نداریم و طی مکاتباتی که با سازمان غذا و دارو صورت‌گرفته این اقلام از برخی استان‌های دیگر نیز به لرستان، انتقال پیدا می‌کند.

معاون اقتصادی استانداری لرستان، ادامه داد: برای انتقال نهاده‌های دامی از بنادر کشور به استان نیز هماهنگی‌های لازم از طریق ادارات کل جهاد کشاورزی و راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان صورت‌گرفته و این نهاده‌ها در کمترین زمان به استان انتقال می‌یابد.

امیدی شاه‌آباد با اشاره به افزایش هیجانی قیمت برخی اقلام و کالاها در روزهای اولیه آغاز جنگ، افزود: خوشبختانه اکنون قیمت این اقلام روبه‌کاهش است و قیمت مرغ کشتار روز در استان ۲۴۰ هزار تومان است.

وی تأکید کرد: نظارت و بازرسی‌ها در بازار استان به‌صورت مستمر انجام می‌شود.

کد مطلب 6765928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha