۱۷ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶:۳۲

دیدار سخنگوی دولت با خانواده شهدای مدرسه دخترانه میناب

دیدار سخنگوی دولت با خانواده شهدای مدرسه دخترانه میناب

میناب-سخنگوی دولت در دیدار با خانواده شهدای میناب با بیان اینکه دلگرمی نظام به خانواده های شهداست گفت: خون شهداست که این انقلاب را بیمه کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه مهاجرانی به همراه استاندار هرمزگان و جمعی از مدیران استانی، امروز یکشنبه ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۴ در دیدار با خانواده شهدای دانش آموز مدرسه شجره طیبه میناب با اشاره به حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به کشورمان افزود: توفیقی بالاتر از شهادت نیست و همین اطمینان قلبی و قوت قلب آنان است که به کشور ما کمک می کند.

وی با بیان اینکه به نمایندگی از دولت و شخص رئیس جمهور برای عرض تسلیت خدمت خانواده های شهدای دانش آموز مینابی آمده است اضافه کرد: مردم اطمینان داشته باشند که دولت با تمام قدرت پای کار کشور است و مردم هیچ نگرانی در این زمینه نداشته باشند.


سخنگوی دولت تاکید کرد: با ارتباط خوبی که بین مردم و دولت در ایران اسلامی وجود دارد بدون شک پیروز این میدان ملت ایران است.

شایان ذکر است سخنگوی دولت و استاندار هرمزگان با خانواده شهیدان سلما و اسری ذاکری، باران و محمد قاسمی و مهدیه رسولی دیدار و پیام تسلیت هیات دولت را به خانواده این شهیدان ابلاغ کردند.

در حمله وحشیانه روز شنبه یازدهم اسفندماه، رژیم خبیث صهیونیستی و امریکای جنایتکار به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه میناب ۱۶۵ نفر شامل دانش آموزان، کادر آموزشی و والدین دانش آموزان شهید و ۹۵ نفر نیز زخمی شدند.

کد خبر 6768894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha