به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله مصطفی محامی، ظهر دوشنبه در تجمع محوری بیعت مردم زاهدان با سومین رهبر انقلاب اسلامی ایران با اشاره به انتخاب رهبر جدید، اظهار داشت: رهبر جدید از خانواده سادات و خانواده ایثار و شهادت است و این انتخاب موجب شادی مردم و استحکام بیشتر انقلاب شده است.
به گفته نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، انتخاب رهبر جدید با شایستگی و حکمت، دلهای مردم را شاد کرده و دوستان انقلاب را استوارتر و دشمنان را مأیوس و ناراحت ساخته است.
آیتالله محامی تاکید کرد: مسیر انقلاب با قدرت و استحکام ادامه خواهد یافت و رهبر جدید پرچم انقلاب را با اقتدار به کوری چشم دشمنان برافراشته نگه خواهد داشت.
وی شرط تحقق آرمانهای انقلاب را تلاش و کوشش مستمر دانست و افزود: برای استحکام نظام، پیشرفت انقلاب و حفظ استقلال، مردم باید پای کار باشند و همه با هم تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان همچنین به نقش مردم در حمایت از انقلاب اشاره کرد و گفت: مردم با شهامت و شجاعت کامل در مراسمات حضور پیدا میکنند و در شرایط سخت نیز پای کار هستند.
وی افزود: مردم ما غیرت ملی دارند و دلداده انقلاب هستند و این موجب یاری خداوند خواهد شد.


نظر شما