به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، شيخ مهدي كربلايي هشدار داد هر گونه تجاوز نظاميان امريكايي به شهرهاي مقدس كربلا و نجف پيامدهاي ناگواري براي اشغالگران به دنبال خواهد داشت.
وي احتمال بدست گرفتن سلاح از سوي مردم شهرنجف براي حمايت از اين شهر مقدس در صورت تجاوز اشغالگران را ممكن دانست.
كربلايي در خطبه هاي نماز جمعه كربلا گفت: اوضاع به وضع خطرناكي رسيده است و اطلاعات رسيده حاكي است كه اشغالگران قصد شكستن حرمت شهرهاي كربلا و نجف و ريختن خون هاي زياد و ويران كردن اين شهرها را دارند.
وي هشدار داد: مرجعيت شيعه اگر احساس كند همه راه هاي بسته شده و هيچ راهي براي حمايت از اماكن مقدس جز با بدست گرفتن سلاح و مقابله با اشغالگران وجود ندارد لحظه اي در اتخاذ شيوه هاي قاطع براي حمايت از اين دو شهر مقدس (كربلا و نجف) ترديد نخواهد كرد.
وي بار ديگر تاكيد كرد : مراجع شيعه توانسته اند از طريق شرايط سياسي مانع حرمت شكني اين دو شهر مقدس از سوي اشغالگران شوند و اگر اشغالگران شيوه ديگري غير از راه سياسي را در پيش بگيرند منجر به نتايج وخيمي خواهد شد زيرا اين دو شهر، شهرهاي مقدس و خطوط قرمز هستند كه تجاوزبه آنها امكان ندارد.
نماينده آيت الله سيستاني بار ديگر بر لزوم پايان اشغالگري و واگذاري قدرت به نمايندگان واقعي ملت عراق تاكيد كرد.
نماينده آيت الله سيستاني در كربلا:
لحظه اي در حمايت از اماكن مقدس در مقابل اشغالگران ترديد نخواهيم كرد
نماينده آيت الله سيستاني در كربلاي معلي با بيان اينكه كربلا و نجف خطوط قرمز هستند در مورد تجاوز از اين خطوط به اشغالگران هشدار داد.
کد خبر 71084


نظر شما