پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ مرداد ۱۳۸۷، ۹:۳۸

95 درصد اقدامات انتقال فوتبال راه آهن تهران به مازندران انجام شد

ساری - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: 95 درصد اقدامات انتقال تیم فوتبال راه آهن تهران به مازندران در قالب تیم لیگ برتری استان انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رمضان شجاعی کیاسری، شامگاه چهارشنبه در آیین تجلیل از پیشکسوتان فوتبال مازندران در ساری افزود: به واسطه انعقاد قرارداد بازیکنان با تیم راه آهن تهران، تیمداری راه آهن شمال از فصل آینده لیگ امکان پذیر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل راه آهن شمال متعهد شده کلیه هزینه های مربیان، بازیکنان و عوامل تیم راه آهن شمال را پرداخت کند.

نماینده مردم ساری در مجلس با اشاره به اینکه فوتبال مازندران در گذشته دارای تیمهای قدری در عرصه ورزش پهلوانی و قهرمانی بوده است، آفت تبدیل شدن ورزش و فوتبال به صنعت را یکی از دلایل کاهش تیمهای فوتبال در مازندران دانست.

شجاعی با بیان اینکه فوتبال مازندران و پیشکسوتان این رشته ورزشی در سطح کشور نام آور و نام آشنا هستند، یادآور شد: توسعه و تعالی امروز ورزش پهلوانی و قهرمانی ایران اسلامی، استفاده از تجارب ارزنده و کارساز پیشکسوتان ورزشی در همه عرصه ها است.

مدیرکل تربیت بدنی مازندران نیز در سخنانی اظهار داشت: تجلیل از پیشکسوتان، تجلیل از تجربه، عشق و همه خوبی ها است.

نصرالله پریچهره افزود: درخشش امروز ورزش ایران به واسطه تلاش و تجربه پیشکسوتان عرصه های مختلف ورزشی است.

رئیس کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال نیز با اشاره به اینکه پیشکسوتان خود را خادمان ورزش می دانند در عین حال نسبت به شناسایی و ساماندهی مجرب های این رشته در کشور تاکید کرد.

همایون بهزادی افزود: استعداد و تجربه پیشکسوتان ورزشی می تواند در تعالی و استعدادیابی ورزشکاران جوان امروز موثر باشد.

به گفته وی، کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال آمادگی خود را برای برگزاری مسابقات لیگ فوتبال پیشکسوتان کشور با همکاری همه مسئولان دولت و مجلس اعلام می دارد.

در این مراسم شاد و صمیمی از خانواده زنده یاد داریوش صفاری و مرحوم محمد رضا متولی و زنده یاد فیض الله شجاعی به عنوان پیشکسوتان فوتبال استان تجلیل شد.

محمد پیمانی، محمود سورتیچی، مهدی قنبریان، سیروس مشرفی، جعفر ابراهیم پور، احمد عبدی طبری، محمد عالی ابراهیمی، غلامحسین بهنیا، اصغر کریمی، حسین خیرخواهان، اسماعیل افشاریان، ابوالفضل مزدستان، ابوالقاسم علیزاده، مهران نجفی، پیروز جغتاپور نیز به عنوان پیشکسوتان حاضر در جلسه بودند که از آنان نیز با اهدا و جوایزی تجلیل شد.

همایون بهزادی، حمید جاسمیان، نادر دست نشان و محمود بیداریان از مهمانان ویژه این مراسم بودند.

کد خبر 724704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha