۱۰ شهریور ۱۳۸۷، ۹:۴۳

"چهره به چهره" در انتظار پروانه نمایش

"چهره به چهره" در انتظار پروانه نمایش

فیلم سینمایی "چهره به چهره" به کارگردانی علی ژکان در انتظار پروانه نمایش است تا در نوبت اکران قرار بگیرد.

ژکان درباره تازه‌ترین ساخته خود به خبرنگار مهر گفت: "چهره به چهره" آماده شده و با دریافت پروانه نمایش برای اکران عمومی آن برنامه‌ریزی می‌کنیم. اگر شرایط اکران مهیا باشد، فیلم را خیلی زود به نمایش عمومی می‌گذاریم.

وی در ادامه افزود: با توجه به شرایط اکران تاخیر در نمایش عمومی به فیلم لطمه می‌زند. برای بازگشت سرمایه، اکران سریع به نفع فیلم است. البته اگر زمان و شرایط مناسب برای اکران نداشته باشیم، "چهره به چهره" را به جشنواره فجر می‌فرستم.

کارگردان "مادیان" و "سایه به سایه" درباره مضمون فیلم اخیر خود گفت: فیلم یک درام پلیسی اجتماعی است و سعی کرده‌ام در حوزه سینمای پلیسی قابل قبول باشد. این ژانر با وجود دشواری‌ها جذابیت‌های خاص دارد و ساخت فیلم پلیسی تجربه‌‌ای جالب است.

با مشخص شدن پخش‌کننده ساخت آنونس و تیزر "چهره به چهره" شروع می‌شود. در این فیلم جمشید هاشم‌پور، شیوا خنیاگر، علی عمرانی، مصطفی طاری، کاوه کاویان و زهرا سعیدی بازی کرده‌اند.

"چهره به چهره" محصول مرکز سیمافیلم است. "عیسی می‌آید" فیلم قبلی این کارگردان بود که سال گذشته اکران عمومی شد.

کد مطلب 740959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha