۲ مهر ۱۳۸۷، ۱۶:۱۳

انفجار در اردوگاه عین الحلوه در لبنان / کشته و زخمی شدن چهار فلسطینی

یک منبع فلسطینی از وقوع انفجار در اردوگاه عین الحلوه (اردوگاه آوارگان فلسطینی در نواحی صیدا بزرگترین شهر جنوب لبنان) و کشته و زخمی شدن چهار نفر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "منیر مقدح" یکی از مسئولان جنبش فتح اظهار داشت: در این انفجار که با استفاده از یک دستگاه موتور بمبگذاری شده در مقابل مسجدی در اردوگاه عین الحلوه رخ داد؛ یک نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

اردوگاه عین الحلوه بزرگترین اردوگاه آوارگان فلسطینی در لبنان طی ماههای اخیر شاهد درگیری های مختلفی میان جنبش فتح و گروه افراطی جند الشام بوده است که در آخرین درگیری که 16 سپتامبر رخ داد؛ سه نفر کشته شدند.

کنترل امنیت این اردوگاه به عهده نیروهای فلسطینی است و این اردوگاه خارج از کنترل دولت لبنان اداره می شود.

کد خبر 754355

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha