۲۸ اسفند ۱۳۸۷، ۱۵:۵۹

18 هزار نفر از مددجویان بهزیستی ایلام بن غیر نقدی دریافت کردند

18 هزار نفر از مددجویان بهزیستی ایلام بن غیر نقدی دریافت کردند

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل بهزیستی استان ایلام گفت: 18 هزار نفر از مددجویان بهزیستی استان ایلام در آستانه سال جدید بن غیر نقدی دریافت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، صادق رستمی ظهر چهارشنبه در بهزیستی استان ایلام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این بن غیر نقدی در حال توزیع شدن است و توزیع آن تا پایان سال جاری به اتمام می رسد.

وی ادامه داد: ارزش هر یک از بنهای یادشده 350 هزار ریال است و مددجویان می توانند با در دست داشتن این بنها اقلام مورد نیاز خود را از فروشگاه ها خریداری کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه این بن علاوه بر توزیع بین مددجویان، بین اقشار آسیب پذیر نیز توزیع می شود، خاطرنشان کرد: حدود 80 هزار نفر در استان ایلام از خدمات بهزیستی بهره مند هستند که بیش از 20 هزار نفر از آنان در حوزه حمایتی قرار دارند.

رستمی اظهار امیدواری کرد: در سالهای آینده خدمات مطلوبتری به اقشار آسیب پذیر جامعه ارائه شود.

کد مطلب 850993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha