به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رسول حسام ظهر یکشنبه در ستاد حوادث غیرمترقبه استان افزود: این مقدار اعتبار براساس ماده 12 و برای جبران خسارتهای ناشی سیلهای بهاره در استان مصوب شد.
وی اظهار داشت: بروز سیل جاری به بخشهای مختلف از جمله راه، کشاورزی، پل و ... در مناطق مختلف از جمله مرکز استان خسارت زد.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه اعتبارات این ستاد در سال جاری نسبت به سال قبل با رشد 280 درصد اعتبار مواجه بودیم که نشان از توجه ویژه به این بخش است.
به گفته حسام، تصادفات جاده ای نیز با آنکه جزو بلایای طبیعی محسوب نمی شود بر دوش این ستاد نهاده شد و با برنامه ریزیهای صورت گرفته در سال جاری میزان تصادفات جاده ای در استان کاهش یافته است.
مدیرکل ستاد حوادث غیرمترقبه گلستان بیان داشت: در زمینه نصب دستگاههای لرزه نگار در مناطق مختلف استان، همکاری خوبی از سوی فرمانداران استان حاصل شد و فقط در یک نقطه با مشکل روبرو شدیم که در حال برنامه ریزی برای رفع آن هستیم.
وی یادآور شد: در سال گذشته کارگروه ابتکاری بیمه در استان تشکیل شد و بیمه ایران به عنوان دبیر کارگروه معرفی شد و حضور بیمه در این بخش پررنگ است.
وی مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی را از جمله اقدامات مناسب در راستای کاهش خسارتهای ناشی از حوادث برشمرد و گفت: با شروع جنبش مقاوم سازی، ساخت و سازها در روستاها تغییر کرده است.


نظر شما