پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۱۴

دلایل کنار گذاشتن یک کنسرسیوم از مزایده اپراتور سوم اعلام شد

گروه پیشگامان کویر به عنوان کنسرسیوم شرکت کننده در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه دلایل کنار گذاشتن این کنسرسیوم از این مزایده را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی انتشار اخباری مبنی بر عدم تایید صلاحیت مالی و فنی یکی از شرکت کنندگان در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه، به اطلاع می رساند گروه پیشگامان کویر به عنوان کنسرسیوم شرکت کننده در مزایده فوق و همچنین مزایده خرید سهام شرکت مخابرات ایران توضیحاتی به شرح ذیل ارائه کرد:

"این کنسرسیوم علاقه مندی خود را برای شرکت در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه اعلام کرده بود و مراجع ذیربط صلاحیت فنی این گروه را برای شرکت در مزایده فوق تایید کرده بودند.

آنچه موجب شد تا این کنسرسیوم نتواند در مزایده شرکت کند، تغییر شرایط مالی برای حضور در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه بوده است.

از آنجا که میزان سرمایه ثبتی مورد نیاز برای شرکت در مزایده دو هزار میلیارد ریال تعیین شده بود، مسئولان برگزاری مزایده اعلام کردند کنسرسیوم پیشگامان کویر می تواند برای شرکت در مزایده تعهدی را در دفاتر ثبت و اسناد مبنی بر بالا بردن میزان سرمایه ثبتی خود ارائه کند تا بتواند در این مزایده شرکت کند.

زمانی که این کنسرسیوم در حال انجام این تعهدات بود و تنها ساعتی تا پایان آخرین مهلت ارائه مدارک شرکت در مزایده باقی مانده بود، مسئولان برگزاری مزایده در هنگام تحویل مدارک اعلام نمودند که تعهد برای شرکت در مزایده قابل قبول نیست و کنسرسیوم پیشگامان کویر می بایست یکی از راه حل های افزایش سرمایه ثبتی یا ارائه سند ملکی و یا ارائه تعهدنامه بانک مبنی بر پرداخت وام را برای حضور در مزایده ارائه کند.

از آنجا که انجام هر کدام از این راه حلها به چند روز زمان نیاز داشت این کنسرسیوم نتوانست در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه شرکت کند.

کنسرسیوم پیشگامان کویر در آن زمان نیز توانایی مالی و همچنین توان فنی تایید شده لازم را برای شرکت در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه دارا بود ولی به دلیل تغییر شرایط، مجال حضور در آن مزایده را کسب نکرد.

این گروه بعد از عدم ورود به آن مزایده، برنامه ریزی های لازم از جمله افزایش سرمایه ثبتی به میزان دو هزار و بیست میلیارد ریال انجام داده است، این در حالی است که گروه پیشگامان کویر از ابتدای ورود به خریداری مزایده سهام شرکت مخابرات ایران  اعلام نموده نقدینگی لازم برای شرکت در این مزایده را توسط یک مدل اقتصادی تضمین شده در اقساط مشخص شده پرداخت خواهد کرد."

کد خبر 948560

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha