پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۳۶

اسدی خبر داد:

طرح جامع قرآن و حدیث در جامعه المصطفی العالمیه تهیه شد

طرح جامع قرآن و حدیث در جامعه المصطفی العالمیه تهیه شد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه از تهیه طرح جامع قرآن و حدیث در این مرکز خبر داد.

حسین اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم اظهار داشت: طرح جامع قرآن و حدیث متشکل از چند فصل است که هر فصل بایسته‌های قرآنی و حدیثی جامعه المصطفی العالمیه را در قالب سیاست‌ها، اهداف و طرح عملیاتی تعریف کرده است.

وی افزود: تدوین این سند می‌تواند مهم‌ترین مشکل موجود در حوزه قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه یعنی فقدان رویکردی همه‌جانبه‌نگر به تمامی سطوح المصطفی را مرتفع کند و زمینه‌های لازم را برای شروع نهضتی قرآنی و حدیثی فراهم آورد.

اسدی هدف از تدوین طرح جامع قرآن و حدیث را بازنگری، تعریف و ارتقای عالمانه و جامع حوزه‌های مختلف فعالیت‌های قرآنی و حدیثی در جامعه المصطفی العالمیه از جمله حیطه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی تربیتی و منابع انسانی برای رسیدن به اهداف آرمانی برشمرد.

مدیرکل قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه اضافه کرد: امیدواریم با به ثمر نشستن این طرح، جامعه المصطفی العالمیه، ضمن ارائه محصولاتی متناسب‌تر با نیازهای روز در جهان، عالمانه‌تر، توانمندتر، دقیق‌تر، بسیار مؤثرتر و سریع‌تر روند رسیدن به اهداف کلان را در حوزه قرآن و حدیث بپیماید.

وی با بیان اینکه تاکنون برخی از فصول این طرح تهیه و در حال تصویب است، اظهار داشت: پیش بینی می‌شود تهیه طرح جامع قرآن و حدیث تا پایان سال آینده به پایان برسد.

اسدی در پایان گفت: هر یک از فصل‌های این طرح پس از تصویب در شورای عالی قرآن و حدیث، اجرایی می‌شود.

کد خبر 1021933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha