۱۳ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۱۵

نخستین دوره/

"پیروزی" مارکو بلوکیو در جشنواره باری

فیلم "پیروزی" ساخته مارکو بلوکیو فیلمساز کهنه‌کار ایتالیایی فاتح اصلی نخستین جشنواره فیلم باری شد.

به گزارش خبرنگار مهر از پایگاه خبری سینمای اروپا دو جایزه فیلم برگزیده تماشاگران و انتخاب ویژه منتقدان جشنواره فیلم باری به فیلم "پیروزی" تعلق گرفت.

در این جشنواره 331 فیلم به نمایش درآمد و بیش از 41000 نفر از آثار حاضر در بخش‌های مختلف جشنواره بازدید کردند.
در بخش مسابقه این جشنواره که دیشب به پایان رسید ، 15 فیلم از آثار برجسته سینمای ایتالیا در سال 2009 به انتخاب 11 منتقد برجسته سینمای این کشور روی پرده رفت.

مارگارت فون تروتا بانوی فیلمساز آلمانی ریاست هیئت داوران جشنواره را بر عهده داشت و نامهای آشنایی چون موریتس دو هادلن بازیگر فرانسوی و کلاوس ادر بازیگر آلمانی او را در این امر یاری کردند.

فهرست برندگان جوایز نخستین جشنواره فیلم برلین به شرح زیر است :
 
جایزه ماریو مونیچلی برای بهترین کارگردان: مارکو بلوکیو برای فیلم" پیروزی"

جایزه تونینو گوئرا برای بهترین فیلمنامه: والریا پارلا و فرانچسکا کومنچینی برای فیلمنامه "فضای سفید"

جایزه آنا مانیانی برای بهترین بازیگر زن: مارگریتا بای برای فیلم "فضای سفید"

جایزه جان ماریا ولونته برای بهترین بازیگر مرد: ریکاردو اسکارماچو برای فیلم "رویای بزرگ "

جایزه انیو موریکونه برای بهترین موسیقی متن : مارکو بیسکارینی و دانیله فورلاتی برای فیلم "مردی که خواهد آمد"

کد خبر 1028454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha