فریبا سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه در حال حاضر سه بانوی گیلانی جزو تیم ملی کاراته و چهار نفربه عنوان داور آسیایی اشتغال دارند، افزود: سال گذشته مقام اول قهرمانی و نائب قهرمانی در اولین و دومین دوره المپیاد ایرانیان را بانوان گیلانی به خود اختصاص دادند.
وی به بخش آموزش هیئت کاراته استان گیلان اشاره کرد و گفت: در بخش آموزش دو بحث وجود دارد، یکی امر داوری و دیگری بخش فنی که برای این بخش برنامه ریزی های مدونی دردست اجراست که با تشکیل کلاسها بتوان این امر را به طور چشمگیر و فعال در سطح استان به اجرا در آورد.
نائب رئیس هیئت کاراته بانوان استان گیلان از دیگر برنامه های این هیئت را استعدادیابی عنوان کرد و گفت: در این بخش نیز برنامه های درحال انجام است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هشت کمیته فعال در هیئت کاراته استان تشکیل شده است، یاد آور شد: استعداد یابی، مربیان، داوران، تحقیقات، انظباتی، برگزاری مسابقات، بازرسی و پیشکسوتان از جمله این کمیته هاست.


نظر شما