پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ بهمن ۱۳۸۸، ۱۴:۴۸

دانشجو به مهر خبر داد:

رونمایی سردر دانشگاه تربیت مدرس فردا با حضور شهردار تهران

رونمایی سردر دانشگاه تربیت مدرس فردا با حضور شهردار تهران

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: سردر دانشگاه فردا 17 بهمن با حضور شهردار تهران در دانشگاه تربیت مدرس رونمایی می شود.

فرهاد دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شهرداری تهران همه هزینه های ساخت این سردر و فضاهای اطراف آن را تامین کرده است و فردا از این سردر که با مفاهیم علمی، فرهنگی و هنری ساخته شده است، رونمایی می شود.

وی اضافه کرد: دانشگاه تربیت مدرس به شهرداری تهران پیشنهاد داد که برای بهتر شدن منظر شهری منطقه سردر دانشگاه با طرحی از سوی دانشگاه ساخته شود که این موضوع از سوی شهردار تهران پذیرفته شد.

دانشجو گفت: این طرح نماد دانشگاه تربیت مدرس خواهد بود و دارای مفهوم علمی، فرهنگی و هنری است و هر خط و منحنی آن مفاهیم معنوی و فرهنگی دارد.

به گزارش مهر، دکتر حجت‌الله ملاصالحی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران در خصوص احداث نماد سردر دانشگاه تربیت مدرس در توضیحاتی خاطرنشان کرد: این سردر به عنوان یک نشانه در راستای هویت بخشی به فضای شهر تهران و با الهام گرفتن از معماری اصیل ایرانی‌ـ‌اسلامی احداث شده است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران زمان احداث نماد سردر دانشگاه تربیت مدرس را یکسال و هزینه آن را حدود یک میلیارد تومان برآورد کرد.

طرح نماد سردر دانشگاه تربیت مدرس در سال 86 در فراخوانی از سوی این دانشگاه به مسابقه گذاشته شد و پس از ارائه طرحهای گوناگون و داوری هیئت داوران، طرح رضا عبادی رجلی و سارا مجدی به عنوان نماد سردر این دانشگاه برگزیده شد.

این طرح از سمبل علم که کتاب است، گرفته شده و مانند یک کتاب طراحی شده است. از سوی دیگر به کارگیری نمای آجری و طاق سهمی در ورودی بنا، برگرفته از معماری ایرانی است. طاق و طرفین آن با کادربندی و کاشی کاری‌ها و همچنین نقوش اسلامی مزین شده است.

ارتفاع نماد سردر دانشگاه تربیت مدرس در کنارها 12 متر و 30 سانتی متر و در مرکز 11 متر و 80 سانتی متر است و از 4 پوسته تشکیل شده است. طول بنا 23 متر و عرض آن در بیشترین نقطه 8 متر و 90 سانتی متر است که در کمترین نقطه (مرکز بنا) به 5 متر می رسد.

نمای سردر دارای دو قوس سهمی است که در داخل پوسته قرار گرفته است که یکی به ارتفاع 9 متر و 30 سانتی متر و دهنه 14 متر و 20 سانتی متر و دیگری به ارتفاع 8 متر و 30 سانتی متر و دهنه 12 متر و 25 سانتی متر است. 

کد خبر 1030204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha