پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۵۱

ثبت نام 97 نفر در جشنواره کارآفرینان برتر خراسان جنوبی

ثبت نام 97 نفر در جشنواره کارآفرینان برتر خراسان جنوبی

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی گفت: تاکنون 97 نفر از کارآفرینان این استان در جشنواره کارآفرینان برتر ثبت نام کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، عابدین محمدی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران از تمدید زمان ثبت نام در جشنواره کارآفرینان برترخراسان جنوبی تا 15 اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و افزود: تاکنون 97 نفر جهت شرکت در این جشنواره ثبت نام کرده اند. 

وی با اشاره به اینکه جشنواره کارآفرینان برتر در ششم مرداد ماه امسال مصادف با روز ملی کارآفرینی و مهارت آموزی در دو سطح استانی و ملی برگزار خواهد شد، عنوان کرد: در این جشنواره کارآفرینان برتر استان که واحدهای تولیدی آنها در پنج سال اخیر راه اندازی شده از طریق سایت ثبت نام کرده اند.

محمدی بر اهمیت آموزش کارآفرینی دربین جوانان تاکید کرد و بیان داشت: کارآفرینی موجب توسعه اقتصاد پایدار در جامعه می شود لذا باید این امر در جامعه بویژه برای جوانان تبیین شود. 

وی با اشاره به اینکه فرهنگسازی و نکوداشت کارآفرینان، امری مهم در راستای ترویج فرهنگ کارآفرینی است، خاطر نشان کرد: از طریق برگزاری جشنواره های کارآفرینی، افراد موفق و الگوهای برترجامعه معرفی و روش موفقیت آنان برای مردم به ویژه جوانان تبیین می شود. 

محمدی با بیان اینکه امروز در جوامع موضوع کارآفرینی ازجایگاه خاصی برخوردار است، عنوان کرد: کارآفرینی نه تنها در توسعه اقتصادی موثر است بلکه در سایر عرصه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و علم و فناوری نیز تاثیر گذار می باشد. 

وی با اشاره به اینکه در سطح کشور جشنواره های استانی از سوم خرداد ماه تا 12 تیرماه برگزار می شود، اظهار داشت: این جشنوراه در تاریخ 12 خرداد ماه، در این استان برگزار خواهد شد. 

دبیر جشنواره کارآفرینان برتر خراسان جنوبی ادامه داد: همزمان شروع داوری ملی از طرح ها از سوم خرداد ماه تا 30 تیر ماه انجام خواهد شد. 

محمدی برگزاری جشنواره‌ های کارآفرینی در موضوعات کسب و کار و معرفی کارآفرینان برتر در بخش‌ های مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات را گامی مهم در جهت تشویق جوانان ودانش آموختگان به فعالیت‌ های خلاقانه عنوان کرد. 

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی در پایان به ثبت نام 194 نفر در جشنواره کارآفرینان برتر سال گذشته در این استان اشاره کرد و یادآور شد: از این تعداد 11 نفر به جشنواره استانی راه یافته و دو نفر در بخش صنعت و خدمات در سطح ملی منتخب شده اند.

کد خبر 1072647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha