به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، سردار سرتیپ بهروز خادم حسینی در آئین اختتامیه کارگاه آموزشی طرح ناصرین سپاه عاشورا طی سخنانی هدف از طرح ناصرین را تغییر در نگرش ها، بینش ها و روش ها عنوان کرد.
وی اظهار داشت: فعالیت گروه های طرح ناصرین شامل فعالیتهای پژوهشی، آموزشی، هنری، ورزشی، اردوهای زیارتی و سیاحتی و بازدید های علمی می باشد که در راستای تربیتی عقلانی و اخلاقی نیرو ها خواهد بود.
سردار خادم حسینی در ادامه محور اصلی گروه های طرح ناصرین را ایجاد اخوت و صمیمیت دانست و خاطرنشان کرد: وقتی صمیمیت و تفاهم در امور حاکم باشد بهتر می توان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت لذا فضا دیگر فضای خشک نظامی نخواهد بود بلکه فضا سرشار از نشاط و شور و اشتیاق خواهد بود.
در ادامه این مراسم سردار سرتیپ علی اکبر پور جمشیدیان فرمانده سپاه عاشورا تاثیر تربیت در رفتار را بیشتر از تعلیم و سخنرانی و خطابه دانست و تصریح کرد: تاثیری که امثال شهید باکری با رفتار و کردار و گفتارشان در بعد تربیتی نیروها داشتند بیشتر از تشکیل کلاسها بود و با تربیت معنوی امثال ایشان رزمندگان چنان به مرحله وارستگی رسیدند.
وی یادآور شد: در سایه این آموزش ها بود که رزمندگان اسلام با قطع تعلق از دنیا و مافیها به استقبال شهادت می رفتند و امروز آن بعد ملکوتی، روحانی و معنوی شهید باکری است که ایشان را به اسطوره تبدیل کرده است و سید الشهدای لشکر عاشورا لقب گرفته است.
حجت الاسلام حسن کاملی فر مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا طی سخنانی با اشاره به جایگاه تعلیم و تربیت از دیدگاه اسلام گفت: در اسلام دو نقش اساسی که برای انبیاء و اولیاء و ائمه و به تبع آن برای علمای ربانی تعریف شده است اول تعلیم بعد تربیت است و بایستی دوشادوش تعلیم از تربیت هم غافل نشد و بی تردید تمام رویداد ها و بحران های اخلاقی، سیاسی و فرهنگی ریشه در تربیت ناصحیح یا عدم تربیت دارد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا در ادامه، صفات موروثی را در شکل گیری شخصیت انسان موثر دانست و خاطرنشان کرد: آنچه که بیشتر از صفات موروثی و خصایل وراثتی در شکل گیری شخصیت انسان ها موثر است تربیت است و آنان که تربیت را در مسائل اعتقادی و معنوی خلاصه می کنند در اشتباه به سر می برند زیرا تربیت میدان وسیعی است که تمام جهات و ابعاد و شئونات زندگی را در حوزه های اقتصادی، سیاسی، علمی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی در بر می گیرد.
کاملی فر در ادامه با بیان اینکه رویکرد اخیر سپاه انسان محوری است نه تجهیزات محوری تصریح کرد: آنچه که معادلات و محاسبات مادی دشمنان تا بن دندان مسلح را به هم زده است آن پتانسیل اعتقادی و معنوی و تربیتی سپاه است چرا که دشمنان نتوانسته اند حتی در قالب جنگ نرم این پتانسیل را به استحاله بکشانند چراکه با ابزار های مادی نمی توان نیرو های معنوی را با شکست مواجه ساخت.
کاملی فر در پایان اجرای طرح ناصرین را مهم و ضروری تلقی کرد و افزود: امیدواریم با اجرای این طرح شاهد تحولی چشمگیر در بعد تربیتی باشیم.


نظر شما