به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، همایون امیرزاده، مدیر کل ارشاد هرمزگان ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره فرهنگی- هنری خلیج فارس از سال آینده با مشارکت تمامی استان های کشور برگزار می شود و دبیرخانه مرکزی جشنواره در استان هرمزگان می باشد.
وی افزود: نظر به ملی بودن جشنواره برآن شدیم جهت تهیه نشانه جشنواره از مشارکت، ذوق و خلاقیت طراحان سراسر کشور استفاده کنیم و با توجه به اهمیت نام خلیج فارس بهترین، پرمعناترین نشانه انتخاب و معرفی شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان خاطر نشان کرد: طراحی نشانه جشنواره ملی خلیج فارس باید بر اساس شاخصهای فرهنگ ملی و محلی، تاریخ منطقه، هویت ملی باشد و طراحان باید در طراحی نشانه به ارتقاء بین المللی جشنواره و ابعاد فرهنگی، هنری، سینمایی، مذهبی، تاریخی و مشارکت تمامی استان ها توجه داشته باشند.
امیرزاده سادگی، جذابیت، قابل فهم بودن، سهولت استفاده در محیط های فرهنگی، قابلیت اجرای حجمی و... را مهمترین ویژگیهای این نشانه دانست و گفت: آخرین مهلت ارسال آثار 31 تیرماه 1389 است و متقاضیان در هر رده سنی می توانند با هر تعداد آثار در این مسابقه شرکت کنند.
وی تصریح کرد: تمام آثار توسط اساتید مطرح گرافیک کشور ارزیابی می شود و به نشانه برگزیده جایزه ارزنده همراه با لوح سپاس و تندیس ویژه مسابقه اهداء می شود و نمایشگاهی از تمام آثار ارسالی برگزار و نشانه های برگزیده در اولین کتاب سال جشنواره چاپ خواهد شد.
طراحی نشانه می باید به صورت تک تک یا رنگی یا بدون لایه شفاف با مداد رنگی cmyk، وضوح dpi 300 درقطع a4 با فرمت tiff یا Gpg بر روی cD همراه یک نسخه پرینت رنگی و سیاه و سفید باشد.


نظر شما