۲ تیر ۱۳۸۹، ۱۲:۴۴

یزدان پناه:

سازمان بازرسی به دنبال رفع نقاط ضعف دستگاه‌های اجرایی است

سازمان بازرسی به دنبال رفع نقاط ضعف دستگاه‌های اجرایی است

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرکل بازرسی استان قزوین گفت: هدف اصلی سازمان بازرسی کمک به مدیران برای رفع نقاط ضعف در دستگاه‌های اجرایی و حفظ جایگاه مسئولان دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین محمدحسین یزدان‌پناه ظهر چهارشنبه در بازدید از پروژه‌های عمرانی شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت: با اطلاع‌رسانی مناسب از طریق رسانه‌های گروهی لازم است مردم را در جریان کارهای انجام شده و طرح‌های مهم در دست اجرا قرار داده و زمینه فرهنگ‌سازی و مشارکت آنها را در صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب فراهم کنید

وی افزود: تعامل منطقی مدیران دستگاه‌های اجرایی با سازمان بازرسی کل کشور و در نتیجه شناسایی آسیب‌ها، موانع و اصلاح رفتارهای سازمانی موجب می‌شود تا مردم اجرای عدالت را در همه دستگاه‌ها احساس کنند و از خدمات دولت بهره‌ مند شوند.
 
مدیرکل بازرسی استان قزوین یادآور شد: مدیران سرمایه‌های نظام هستند و هدف اصلی سازمان بازرسی کمک به مدیران برای رفع نقاط ضعف در دستگاه‌های اجرائی و حفظ جایگاه مسئولان دستگاه‌های اجرایی است.

وی در ادامه با برشمردن برنامه‌های اداره کل بازرسی استان قزوین در زمینه نظارت بر پروژه‌های عمرانی این استان، برای کمک به پیشرفت پروژه‌ها و برطرف کردن موانع و مشکلات احتمالی و پیش رو اعلام آمادگی کرد.
 
یزدان‌پناه خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ‌ریزی‌های خوبی که در بخش آب شرب، کشاورزی و صنعت استان صورت گرفته و همچنین خدمات ارائه شده و در حال ارائه، موفقیت بیش از پیش این شرکت را در راستای ارتقای سطح کارآمدی دستگاه و ارتقای خدماترسانی و جلب رضایت مردم که جلب رضایت خداوند است، آرزومندیم.
 
در ادامه مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت: دیدگاه‌های ارزشمند، منصفانه، شفاف و آینده‌ نگرانه مدیریت و کارشناسان اداره کل بازرسی استان که با بررسی مشکلات و رهنمودهای لازم درصدد ارتقای کارآمدی دستگاه‌های اجرایی هستند، بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است.
 
کیومرث دانشجو افزود: هیچ فاصله ‌ای بین همکاران این شرکت و دستگاه نظارتی وجود ندارد و لازم است همکاری و تعامل بین دو دستگاه اجرایی و نظارتی در راستای ارتقای کیفی و کمی فعالیت‌ها این شرکت افزایش یابد.
 
وی یادآور شد: ما حضور دستگاه نظارتی را ارزشمند می‌دانیم و با مغتنم شمردن حضور کارشناسان و بازرسان در نظارت بر امور و بهره‌گیری از نظرات و راهنمایی‌های ایشان، شاهد تحول و پیشبرد اهداف خواهیم بود.
 
در ادامه مدیرکل بازرسی استان به همراه مدیرعامل و کارشناسان شرکت آب منطقه‌ای قزوین از طرح‌های سیستم انحراف آب سد نهب، کانال 7.5 کیلومتری تغذیه مصنوعی تاکستان، طرح تغذیه مصنوعی دلیچای و مرمت و بازسازی کانال‌های شبکه آبیاری دشت قزوین بازدید کردند.
کد خبر 1105024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha