۱۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۳:۰۸

جعفری:

تثبیت جمعیت روستاها باید مورد توجه شوراهای شهر قرار گیرد

تثبیت جمعیت روستاها باید مورد توجه شوراهای شهر قرار گیرد

کرمان - خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری کرمان خواستار فعالیت شوراهای اسلامی شهر در راستای تثبیت جمعیت روستاها در کرمان شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، عبدالرضا جعفری صبح پنجشنبه در جلسه شورای اداری کرمان با تاکید بر جایگاه شورهای اسلامی در خدمات رسانی به مردم بخصوص در روستاها گفت: شوراهای اسلامی باید در راستای ایجاد مهاجرت معکوس و تثبیت جمعیت روستاها در کرمان تلاش کنند.

وی افزود: با توجه به پتانسیلهای بالای کرمان در خصوص صنایع دستی باید در راستای رونق بخشی به صنایع دستی نیز اقدامات موثری صورت گیرد.

سرپرست فرمانداری کرمان اضافه کرد: شوراهای اسلامی در سالهای گذشته اقدامات مناسبی در راستای رفع مشکلات مردم انجام داده اند و این جایگاه باید تقویت شود.

جعفری افزود: ارتباط بین شوراها و مردم باید به صورت دو طرفه و نزدیک باشد و نباید بین شورا و مردم فاصله ایجاد شود.

وی ادامه داد: در راستای همکاری بیشتر بین شوراها و رفع مشکلات شورای حل اختلاف شوراها فعال شده و همچنین اعتبارات مناسبی نیز برای شوراها اختصاص یافته است.

کد خبر 1110131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha