محمدحسین نژادفلاح در گفتگو با خبرنگار مهر در ساوجبلاغ افزود: بیمارستان امام جعفر صادق(ع) پس از سالها به بهره برداری رسیده و نباید شرایط به گونه ای پیش رود که شاهد کمبود تخصصهای درمانی در این بیمارستان باشیم زیرا این امر بر مشکلات می افزاید.
این مسئول عنوان کرد: وجود همه تخصصها در بیمارستان یادشده کمک می کند تا مردم منطقه در زمینه تامین نیازهای بهداشتی و درمانی خود نیاز کمتری به مناطق دیگر داشته باشند و همه نیازهای آنها در این زمینه در خود منطقه پاسخ داده شود.
مردم ساوجبلاغ سالها برای بهره مندی از خدمات این بیمارستان انتظار کشیده اند
وی ادامه داد: مردم ساوجبلاغ سالها برای بهره مندی از خدمات این بیمارستان انتظار کشیده اند و حال که انتظار آنها به پایان رسیده باید همه تخصصهای درمانی در این مرکز درمانی موجود باشد تا به کاهش کمبودها کمک کند.
نژادفلاح گفت: از دانشگاه علوم پزشکی ایران در این زمینه انتظار همکاری و تعامل مطلوب داریم و باید از هم اکنون همه تلاش به کار گرفته شود تا همه انواع تخصصهای درمانی در بیمارستان امام جعفر صادق(ع) وجود داشته باشد و به بیماران خدمات دهی کند.
آمبولانس در شهرستان ما بسیار کم است
وی اضافه کرد: آمبولانس در شهرستان ما بسیار کم است و در این زمینه خلاهای فراوانی داریم که متاسفانه به بسیاری ازآنها رسیدگی نشده است.
نظر شما