پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ آذر ۱۳۸۹، ۱۸:۱۳

1200 مدرسه آذربایجان غربی فاقد تجهیزات رایانه ای هستند

1200 مدرسه آذربایجان غربی فاقد تجهیزات رایانه ای هستند

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی از نبود امکانات و تجهیزات رایانه ای در یک هزار و 200 مدرسه شهری و روستایی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تکاب، ولی سمرقندی عصر سه شنبه در همایش فرهنگیان تکاب افزود: با توجه به تخصیص اعتبار لازم تمامی این مدارس تا سه ماه آینده به تجهیزات رایانه ای و سامانه اینترنت متصل خواهند شد.

وی توسعه فضاهای آموزشی، فرهنگی، ورزشی و راه اندازی و تجهیز کتابخانه ها را از مهمترین برنامه های آموزش و پرورش عنوان کرد و بیان داشت: امسال 60 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این برنامه ها در استان اختصاص یافته که با اجرای آنها، شاخص های مختلف آموزش و پرورش در آذربایجان غربی به سطح شاخص های کشوری می رسد.

فرجی مدیر آموزش و پرورش تکاب هم در این همایش با بیان اینکه برای تجهیز 50 واحد آموزشی این شهرستان بیش از500 میلیون ریال اعتبار مورد نیاز است، گفت: با تامین این میزان اعتبار، مدارس تکاب از امکانات و تجهیزات لازم آموزشی بهره مند خواهند شد.

کد خبر 1201823

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha