پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ بهمن ۱۳۸۹، ۲۰:۰۴

آیت الله واعظ طبسی:

مسئولان در گفتار و رفتار خود منافع ملی را در نظر بگیرند

مسئولان در گفتار و رفتار خود منافع ملی را در نظر بگیرند

مشهد - خبرگزاری مهر : عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم همگرایی و وحدت مسئولان تأکید کرد و گفت: مسئولان در گفتار و رفتار خود، نباید با منافع ملی بازی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آیت الله واعظ طبسی که ظهر امروز شنبه در دیدار جمعی از خانواده شهدا و ایثارگران و نیز معلمان و مدیران آموزش ‌و‌ پرورش خراسان رضوی سخن می گفت با اعلام این مطلب، اظهار داشت: مبادا مسئولان با گفتار و رفتارشان دشمن را امیدوار و دل دوستداران انقلاب اسلامی را تهی کنند.

وی ادامه داد: مسئولان کشور، میزان توان خود را بسنجند تا اگر سخنی می گویند، سخنی بدون پشتوانه نباشد.

وی در بخشی دیگر از سخنانش به هجرت به عنوان عنوان عاملی تأثیرگذار در شخصیتهای دینی اشاره کرد و گفت: هجرت امام خمینی(ره) از ایران در قالب تبعید و نیز بازگشت ایشان به کشور در بهمن‌57، زمینه‌ساز پیروزی انقلاب اسلامی بود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان خاطرنشان کرد: امام(ره) به ترکیه و عراق هجرت کرد و سپس برای مدت کوتاهی به فرانسه رفت و بعد با وجود تذکرات فراوان، که ایشان را از حضور در کشور باز می‌داشت، از سر تکلیف، به ایران بازگشت و حرکت بزرگ مردم را به پیروزی رساند.

آیت الله واعظ طبسی به قدرت معنوی رهبر اسلامی اشاره کرد و افزود: کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا و دیگر مقامهای آمریکایی، در برابر امام(ره) رسماً اعلام ضعف کردند و پذیرفتند از رژیمی که با سرمایه‌گذاریهای فراوان ساخته و پرداخته بودند، دست بکشند.

وی به خودباوری به عنوان یکی از شاخص‌ترین وجوه شخصیتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: امام(ره) به خود و راهی که انتخاب کرده بود، ایمان کامل داشت.

عضو مجلس خبرگان رهبری، به ادای تکلیف دینی به عنوان انگیزه اصلی امام خمینی در مبارزه با رژیم طاغوت اشاره کرد و گفت: برای کسی که به انجام تکلیف می‌پردازد، شکست و یا پیروزی مفهومی ندارد و امام خمینی مصداق بارز این اتفاق بود.

وی دوراندیشی و جامع‌نگری را دیگر شاخصه بارز شخصیتی امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: ایشان بسیار ژرف‌نگر و دارای تدبیر بود و اگر دشمن را تهدید می‌کرد، تهدیدش عملی می‌شد و اگر وعده می‌داد، خلف وعده اتفاق نمی‌افتاد.

واعظ طبسی، مسئولان کشور را به الگوبرداری از شخصیت امام خمینی(ره) توصیه کرد و گفت: باید با دوراندیشی، مشکلات داخل و خارج را بشناسیم و به پشتوانه این شناخت، به ابراز نظر بپردازیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری، ثبات قدم، صراحت لهجه، گفتار شفاف و مواضع اصولی را از ویژگیهای شخصیتی امام راحل عنوان کرد و گفت: امام خمینی(ره) اهل مشورت بود اما آنجایی که به علم می‌رسید و تصمیم می‌گرفت، هیچ قدرتی نمی‌توانست وی را منصرف کند.

وی دهه فجر را زمان مناسبی برای تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و افزود: مدعی نیستیم که حکومت اسلامی و دینی مشکل نداشته و ندارد، اما مشکلات مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را هم می‌دانیم و برای رفع آن برنامه داریم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان افزود: انقلاب اسلامی سرمایه‌های ماندگاری را به ملت ایران اعطا کرده که مهمترین آن ساختن ملتی دارای خویشتن و هویت ملی است که امروز چشم همه جهان به تحولات و پیشرفتهای آن است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، شرط تداوم انقلاب اسلامی را تداوم خودباوری ملت ایران دانست و افزود: امروز همان مواضع اصولی و همان صراحت لهجه امام خمینی(ره) تداوم یافته و می‌بینیم که در سایه این رهبری، دشمن همچنان در برابر ملت ایران، ناتوان است.

وی به نفوذ معنوی ملت ایران در جهان اشاره کرد و گفت: امروز در ترکیه که حکومتی لائیک دارد، نگاه به حجاب به عنوان یک تعهد دینی شکل گرفته و دنیا را مبهوت کرده است.

واعظ طبسی با اشاره به تحولات مصر افزود: "حسنی مبارک" سالهای سال به عنوان یک نوکر در خدمت سیاستهای آمریکا بود، اما امروز می‌بینیم که همین مردم مصر، ندای اسلام‌خواهی و آزادی‌خواهی خود را به گوش جهانیان رسانده‌اند.

وی تأکید کرد: شک ندارم اگر نگاه ملت ایران همچنان به مبانی دینی و هدایتهای رهبری اسلامی باشد، ملت ایران و نظام مقدس اسلامی می‌تواند مدیریت جهان را به دست بگیرد.

کد خبر 1246447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha