پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۰:۴۹

حافظی خبر داد:

حضور پزشکان بیمارستان میلاد در مناطق محروم کشور

حضور پزشکان بیمارستان میلاد در مناطق محروم کشور

مدیرعامل صندوق تامین‌اجتماعی از حضور پزشکان بیمارستان فوق تخصصی میلاد در بیمارستانهای تامین اجتماعی در مناطق محروم کشور خبر داد.

دکتر رحمت الله حافظی در گفتگو با خبرنگار مهر از بیمارستان فوق تخصصی میلاد به عنوان یکی از مراکز درمانی موفق و اثرگذار در کشور نام برد و گفت: این بیمارستان باید پاسخگوی نیازهای فوق تخصصی سایر بیمارستانهای تامین‌اجتماعی باشد.

وی، وجود بیمارستان میلاد را فرصتی ارزشمند برای سازمان تامین‌اجتماعی ارزیابی کرد و افزود: شرایط فعلی این مرکز درمانی با جایگاه واقعی بیمارستان فاصله دارد.

مدیرعامل صندوقت تامین اجتماعی با اشاره به اقبال پزشکان برای همکاری با بیمارستان میلاد گفت: با توجه به کمبود پزشک در بیمارستانهای تامین‌اجتماعی در مناطق محروم امکان استفاده از پزشکان این بیمارستان در این مناطق فراهم خواهد شد و این کار با مرور زمان و با همکاری مجموعه معاونت درمان تامین‌اجتماعی انجام می‌شود.
 
حافظی، هدف نهایی بیمارستان میلاد و تمامی مراکز درمانی تامین‌اجتماعی را تامین رضایت بیماران دانست و گفت: تامین‌ رضایت بیماران نیازمند ارائه خدمات درمانی مناسب و در خور شأن بیمه ‌شدگان است که برای تحقق این هدف از تمامی ظرفیت و توانایی بخش درمان استفاده می‌شود.
 
کد خبر 1276091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha