پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۵۰

یوسفیان ملا در گفتگو با مهر:

تکالیف ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در سال جاری تشریح شد

تکالیف ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در سال جاری تشریح شد

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در اولین جلسه ستاد در سال جاری، تکالیف ستاد در سال جهاد اقتصادی تشریح شد.

عزت اله یوسفیان ملا در گفتگو با مهر در مورد جلسه عصر دیروز ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در این جلسه جمع بندی اقدامات سال گذشته انجام شد، همچنین برای سال جاری نیز سیاست گذاری هایی صورت گرفت.

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به اینکه در جلسه دیروز در مورد نتایج اقدامات سال گذشته و میزان موفقیت برنامه ها بحث و بررسی هایی صورت گرفت، تصریح کرد: رئیس جمهور و دولت برای ساماندهی بانکهای کشور مصمم هستند.

وی با بیان اینکه با توجه به نامگذاری امسال به نام سال جهاد اقتصادی تکالیفی برای ستاد متصور است، عنوان کرد: در این جلسه در مورد این موضوع نیز بحث و بررسی صورت گرفت.

یوسفیان ملا گفت: همچنین در مورد آفت های احتمالی که ممکن است در راه اجرای جهاد اقتصادی ایجاد شود و اینکه ستاد برای برخورد با مفاسد در این راه چگونه عمل خواهد کرد، بحثهایی صورت گرفت.

وی در مورد اجرای طرح تحول نظام بانکی کشور در سال جاری به عنوان یکی از برنامه های اصلی دولت گفت: در این زمینه ستاد منتظر اعلام نظر دولت است.

لازم به ذکر است که  جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور عصر دیرزو با  حضور نمایندگان 3 قوه اولین جلسه کاری خود را در سال 90 با محوریت جهاد اقتصادی برگزار  کرد.

جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دوبار در هر ماه با حضور نمایندگان قوا تشکیل می شود.

کد خبر 1281725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha