به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، امیر جلالیان ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه کلی، سال جاری و راهاندازی مرکز تخصصی آموزش بینالمللی امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان اظهار داشت: در هفت مرکز استان اصفهان مرکز مدیریت حادثه و سوانح راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه در صورت موفقیت مرکز مدیریت حوادث و سوانح و مدیریت صحیح، این طرح در سایر استانهای کشور نیز اجرایی میشود، افزود: راهاندازی این مرکز 400 میلیون تومان هزینه در بر دارد که در صورت تخصیص در هفت مرکز استان نیز این طرح اجرایی میشود.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان اضافه کرد: مدیریت حوادث و خرید تجهیزات مورد نیاز و استقرار این مرکز در توان افزایی در هفت تیم تخصصی امداد و نجات منطقه متناسب با حوادث منطقه موثر است.
جلالیان با بیان اینکه این هفت تیم از تجهیزات گروهی و انفرادی و سخت افزاری و نرم افزاری برای فعالیت در خارج و داخل کشور تعلیم داده میشوند، گفت: این تیم تخصصی امداد و نجات در صحنه بینالمللی وارد میشوند تا توان خدمت رسانی کشور ایران را به سایر کشورها نشان دهند.
وی با اشاره به اینکه این اقدامات در چهار فاز پیشگیری، آمادگی، پاسخ و توانبخشی انجام میشود، افزود: مهمترین فاز این معاونت در هلال احمر پاسخگویی و توانبخشی است.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان به جایگاه هلال احمر ایران در مجامع جهانی اشاره و گفت: کشور ایران جایگاه بسیار خوبی در بین کشورها به لحاظ خدمت رسانی دارد.
وی به فعال کردن پنج پایگاه امداد و نجات در شهرستانهای استان اشاره و افزود: به طور تقریبی60 درصد کار استقرار این پایگاهها انجام شده که بودجه آن از طرف مدیریت بحران استان تخصیص داده میشود.
جلالیان با اشاره اینکه پایگاه مورچهخورت اصفهان توسط داوطلبان در حال ساخت است، گفت: هر پایگاه نزدیک 170 میلیون تومان برای تکمیل نهایی و بهرهبرداری نیاز دارد.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان همچنین به برتری و کسب رتبه اول امداد و نجات استان اصفهان در کشور پرداخت و افزود: با 141 مورد ارائه خدمات امداد و نجات در استان با 61 دقیقه حضور در صحنه، بالاترین رتبه امداد و نجات را در کشور داشتهایم.
وی با تاکید به اینکه این زمان از شروع حضور کاری هلال احمر تا پایان کار محاسبه شده است گفت: بالاترین زمان حضور هلال احمر بر سر صحنه حادثه چهار دقیقه بوده است.
جلالیان در ادامه صحبتهای خود به کاهش 14 درصدی حوادث در جادههای استان اشاره کرد و اظهار داشت: این آمار ارائه شده از سوی پایگاههای هلال احمر در نوروز 90 بوده است.
وی در ادامه به مدیریت شایسته هلال احمر استان اشاره کرد و گفت: در نوروز امسال بسیاری از شهرها پایگاههای خود را در حالی تعطیل کردند که استان اصفهان با وجود مشکلات فراوان علاوه بر حفظ پایگاههای قبلی توانست سه پایگاه جدید به پایگاه امداد استان اضافه کند.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان به طرحهای نوروزی امداد و نجات در 28 پایگاه ثابت و موقت اشاره و اضافه کرد: 13 پایگاه ثابت، هشت پایگاه موقت و هفت پایگاه سیار در ایام نوروز در اصفهان فعال بودند.
وی گفت: در نوروز سال جاری 54 درصد رشد عملیات امداد و نجات در اصفهان داشتهایم.
جلالیان در خصوص سیاست حوزه امداد و نجات استان اصفهان در سال جاری خاطرنشان کرد: تمام پایگاهها و تجهیزات به کارگیری میشود تا توان افزایی نیروها و ترابری سبک و سنگین بینشهری به شکلی ارائه شود که رشد چشمگیری در این خصوص حاصل شود.
نظر شما